Po nedávné čistce, se tady teď loučí s dalšími spolupracovníky - spolupachateli debaklu, původně tolik ambiciózní, nové zpravodajské televize...
 

Ten hořký konec byl ale očekávatelný. Česká republika sice potřebovala - potřebuje zpravodajskou televizi, která by konkurovala, politicky tendenční, aktivistické ČT, ale už od samého začátku tady bylo něco moc špatně.

Psal jsem o tom ještě před zahájením vysílání CNN Prima NEWS, hned poté, co jsem se postupně dozvídal jména redaktorů, které Prima zlanařila. Nic jiného, nežli katastrofa, se ani od těch „umělců“ ze Seznamu.cz, či z Českého rozhlasu..., vlastně, ani dost dobře nedalo čekat.

A to jsem tehdy ani nevěděl, že ve funkci šéfreportérky, tady fungovala Marie Bastlová - vyloženě agresivní, aktivistická redaktorka, která mě kdysi, mimo jiné, také odnaučila sledovat pořad Dvacet minut s Radiožurnálem.

To, že Prima promrhala desítky, ale spíše stovky milionů, za tenhle zjevný zmetek, nepadá ani tak na hlavy momentálně vypuzovaných redaktorů, ale především na hlavy šéfů projektu, kteří evidentně neměli - nemají, ani tu nejmenší představu, co diváci od české zpravodajské televize očekávají!

Zdroj: https://josefhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761554&utm_source=twitter&utm_medium=sharecm