Děsivé pomyšlení. Při pohledu ma Marksovou a Šabatovou.  Pokud si však myslíte, že je to lascivní, podpásový útok na socialistickou internacionálu ČSSD, opět se hluboce mýlíte. Není to žádný hoax či face news, ale skutečný oběžník, vyprodukovaný genderovou partou z čela ČSSD. Další ohnutý hřbet divného Sobotky před výsostí USA?

 

Anonymní šetření výskytu sexuálního obtěžování na pracovišti

Tak na této frašce, zavlečené sem z USA se rozjíždí další feministická akce Marksové, která chce vědět, kolikrát jsi na pracovišti dělaL tohle a kolikrát tohle. (Nehráli jsme to v pubertě?) Takže jedna dáma, kterou ani pejsek nepočůrá jak je odpuzující už oznámila, že byla na pracovišti sexuálně obtěžována 3451 muži, 356x podlehla na kancelářském stole a 286 to musela dělat pod stolem. Tudíž objektivita je anonymně zaručena a tato hrozivá čísla se objeví v budoucí gender statistice hvězdného dua z hvězdné pěchoty ČSSD Marksové-Šabatové.

 

 

A včil babo raď!

 Divíte se, že parta kolem Marksové musela přijmout 30 000 úředníků, aby tuto agendu zvládla?

 

 

Zde jsou dokumenty, na které se dotazník v tichosti odvolává - tudíž žádný HOAX!

PDF]Příloha k usnesení vlády ze dne 12. září 2016 č. 813 Aktualizovaná ...

https://www.vlada.cz/.../Aktualizovana-opatreni-Priorit-a-postupu-vlady-pri-prosazov...
12. 9. 2016 - Příloha k usnesení vlády ze dne 12. září 2016 č. 813. Aktualizovaná opatření. Priorit a postupů vlády při prosazování rovnosti žen a mužů. Úkol:.
 

[PDF]VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

https://apps.odok.cz/attachment/-/down/IHOAAE7AFNWA

USNESENÍ. VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 12. září 2016 č. 813 ke Zprávě za rok 2015 o rovnosti žen a mužů a o naplňování. Vládní strategie pro rovnost ...

 

Ještě nedávno jsme se smáli, že sem tato americká stupidita nedorazí. Prý jsme imunní. A zatím potají feministická gender...