Vytisknout

Je prokazatelné, že největší dezinformační médium - Česká televize - ohýbá názory lidí, k pořadům zve pouze zástupce jediného správného proudu a každý, kdo na to poukáže, stává se nepřítelem státu. To samé tvrdila KSČ, "státostrana", která měla "státostranu" zakotvenu v Ústavě.

 

Také ten, kdo poukázal na zločiny KSČ, byl rozvraceč státu a STBáci pak pronásledovali celé rodiny. Podoba čistě náhodná...

 

A totéž dělá Česká televize:

kdo tvrdí, že Česká televize nepatří Václavu Moravcovi, pražské kavárně a lidem na koloběžce z řad Báry Štěpánové a uctívačů kultu osobnosti Václava Havla , je rozvraceč republiky a měl by se přísně potrestat.

Samozřejmě fraška,  ale říkat to nahlas znamená rozvracet i Evropskou socialistickou unii a mělo by se s tím prý také tak naložit, hlásá multikulturní kavárna.

 

Samozřejmě technické parametry financování můžeme vidět rozdílně.

Ale je třeba okamžitě řešit stav, kdy majitel České televize Václav Moravec a jeho kumpáni na zpravodajských blocích mají jednotnou linii informování a výrok Tomia Okamury je přesně to, co chce většinový lid.

 

Česká televize byla zneužita v roce 2000 násilným obsazením a trvá to 17 let. A občané už  mají pokřivených inforací až nad hlavu! Že je Dvořák důsledným vykonavatelem multikulturní kavárny uctívačů kultu osobnosti Václava Havla nepochybuje nikdo, proto jeho okamžitá reakce spíše působí směšně, než věcně a je třeba zdůraznit:

Česká televize se nemůže připojit, protože nepatří Dvořákovi, ale je veřejno-právní!

 

Což jenom dokazuje farizejství kavárny kultu osobnosti Václava Havla a současných pseudomajitelů České televize v čele s Václavem Moravcem.

 

 

 Pokud pan generální chodí pouze po pražských kavárnách a neví, co si myslí skutečný lid, nemá v této instituci co pohledávat. A důkazem budiž zpupnost těch, co si mysleli, že jí bude patřit na vždy, než se lid rozhodl jinak a protagonisty vykopl z Parlamentu: Petr Dvořák byl mimořádně zvolen dřív, než skončily volby, aby toto médium zůstalo v rukách multikulturní kavárny uctívačů Václava Havla. Bohužel pro ně lid rozhodl jinak.

 

Samozřejmě výrok Tomio Okamury je diskutabilní, protože zestátnění by byl nesmysl. Ale zdá se, že by krkolomné vysvětlování, jak dál s prolhaným zpravodajstvím (o to přece jde, protože mnohé pořady třeba na Čt 2 jsou velmi kvalitní) nenašlo úrodnou půdu, zatímco tento výkřik (oprávněný) vyvolal okamžitě poplach v pražské kulturní frontě kultu osobnosti Václava Havla.

Takže se můžeme připojit k tomu, že zestátnění v pravém slova smyslu je nesmysl: ale vše ostatní je nejen logické, ale dokonce nutné, má li se vrátit pluralita a demokracie do českých luhů a hájů!