Vytisknout

Úžasná mentální debata: kdo nás ochrání? Cha cha cha, naše armáda Rusko nezastaví. A americké jadrné slovo UAU herce Stropnického tomu dodává váhu: žasnu, copak lid může o něčem rozhodovat? Od toho jsme zde my, odborníci, zní parafráze génia z ANO - herce Stropnického.

 

Jakým právem nás uráží? Nechtěl by se nejdříve zastavit u druhého herce Stropnického, jakéhosi Matěje? Ten také je odborník? Není "náhodou" příbuzný?

 

 Proč nezakročí rada pro televizní vysílání a RRTV? Proč není vyhozen Dvořák a mediální podvodník Moravec, který zve jenom jeden myšlenkový proud a zákeřné "goebbelsovské výroky" nezastaví, neřkuli nepodají na něj trestní oznámení? Kde je logika, že musíme platit evidentního propagandistu a nemáme šanci ho demokraticky vyhnat? Pracuje za naše peníze!

 

S úsměšky poukazují, že "demokratické" strany v Evropě porazily "nedemokratické"!

Ale ono je to opět jinak:

v době, kdy zoufale ECB rozhazovala vrtulníkem dva biliony eur, skutečně dva biliony eur, přesto se všude ukotvily demokratické strany (Le Penovou obviňují za drsná fota ze zabíjení Islámského státu. Jak absurdní - tak bojují zavedené strany?)proti vedoucí úloze Bruselu a Lisabonské smlouvě, či obřím platům podvodníků, jako je Jourová. (Proč podvodníci? Protože si sami stanovili výši platu, sami si je zvedají a Jourová nemá odvozeno do České republiky, ale dle nejvyššího evropského tarifu).

Což je nejen morální zločin! A v době, kdy se máme údajně úžasně, protože ECB rozhodila lidem dva bilióny eur, tyto strany posílily. Příští rok se karta začne obracet. Zkusme Stropnickému, Rupnikovi, Gálovi či dalším eurohujerům položit otázku: kdo v sílící krizi bude posilovat a kdo bude mít pravdu: my realisté, nebo oni, zastánci socialistické Evropské unie s Lisabonskou smlouvou? Budou nás přesvědčovat tanky v ulicích, zakoupenými v USA?

 

 

A vraťme se k původnímu: existuje euroskepticismus?

Chce někdo požádat stěhováky na odvoz na Mars, nebo na Severní pól?

Tyto stupidity může ústy Moravce a Horizontu tvrdit retardovaná Naševaše televize. Ale jaká jsou fakta? Vraťme se k původnímu a pak pokračujme.

 

Proč to těm divným lidem v čele s hercem Stropnickým nikdo neřekne? Protože nikdo nesmí v Našívaší televizi říkat fakta a oponovat argumenty?

 

Fedor Gál přidal ještě jedno varování. „Jestli už bylo řečeno, jakým způsobem se tady projevuje práce ruských agentur. Oni nemají peníze, aby mohli zbrojit tak jako Američani, ale ti internetoví trollové jsou prý docela levní. „A funguje to, jak říká BIS,“ konstatoval Gál.

Čeští politici tady podle Fedora Gála zaspali v klíčové otázce. Sociolog má za to, že málo chodí mezi lidi a málo s nimi debatují. „My děláme tu politiku třeba tady,“ rozhlédl se Gál po studiu v Žižkovské věži. „Ale bylo by dobrý jít do těch hospod a mluvit s těma lidma,“ apeloval na české politiky.

 

Ale milý Gále, vážně s námi budete jednat, když předložíme tyto argumenty? Vždyť právě proto jsme nazýváni hanlivě experty jako je herec Stropnický, Rupnik, který v životě nesáhl na práci, nebo nebyl ve vyloučených lokalitách na několik týdnů a vy jste ochoten s námi debtaovat? Co vám v tom brání?

 

 

Co třeba zvrácená debata o euru? Zkusme si pár bodů opakovat a vyvrátit lži

Dnes dosluhující ministr financí zopakoval důležitou informaci: fakticky jsme si tři roky vyzkoušeli euro. (Tím, že jsme drželi kurz na 27 Kč za euro, což by fungovalo stejně, kdybychom si vyměnili koruny za eura). Co se stalo? Místo  robotizace a nových technologií jsme nabízeli další a další práci pomocným dělníkům z Ukrajiny, Bulharska, Polska či Slovenska. (dnes se módně říká manipulátoři vozíků, pošty, řidiči atd.) Prostě zaměstnání, kdy stačí absolvovat šest tříd ZŠ. A žasli jsme, že jsme na tom platově stále hůř.

Neboli tím jsme náš stav zakonzervovali. Proč je tady tolik Slováků, když je euro zázračný lék? A jak bude pokles či recese, nechme se překvapit, co udělá Slovensko, Řecko, Španělsko, ale i Francie.

 

Dále vážně nechceme být v Evropě, Rupniku, Gále či herče Stropnický? Který retardovaný stále opakuje tuto špínu?

My nechceme vyčůránky z Bruselu, které si sami dokonce platíme a chceme rozpustit Brusel. Ale jenom idiot, skutečně idiot by mohl říct, že tím chceme zrušit obchody s Německem, Rakouskem, Francií či Velkou Británií! Skutečně jenom šmejd toto dokáže goebbelsovsky opakovat. A Moravec v nejprolhanějším českém médiu.

 

Ne, celá debata nejen u nás je o tom, že vyděrači s platy půl až jeden milión korun měsíčně si nepodřežou větev pod sebou a osočují ostatní z vlastizrady stejně tak, jako nás osočovali komunisti, když jsme chtěli zrušit vedoucí úlohu KSČ zakotvenu v Ústavě.

 

 Zde přímý záznam!

.