Stížnost na zatím (údajnou) neobjektivitu a především nevyváženost pořadů České veřejnoprávní televize dokládám autentickými snímky, aby veřejnost viděla, na jakém podkladě je stížnost sepsána a nechme se překvapit, jak tyto nezpochybnitelné důkazy ohodnotí a jaké předloží "akcionářům", neboli koncesionářům zdůvodnění.

 

Připravil jsem alespoň čtyři, aby bylo z čeho čerpat i opticky a "vyváženost" tak ihned zviditelnit, doplněné dalším pořadem Politické spektrum. A opakuji, jedná se o názorové, politické pořady, nikoliv třeba Čt2, kde se domnívám je mnoho velmi kvalitních titulů. A tato manipulace se děje od roku 2000, kdy byla anektována Čt před vstupem do Evropské unie a od té doby je nám vnucována ta správná pravda, nebo vytvořeno prostředí, aby obhajoba jiného názoru byla ztížena, či dokonce  zablokována. Včetně zvaní hostů do ostatních zpravodajských pořadů.

 

 

 

 

 

Den lidských práv: 9.12.2017 Vladimír Kučera

 

Opět "nestranný" moderátor Moravec + 2 na jednoho

 

Pokud se projednává "premiér Babiš", tak tam už "objektivita" je nepředstíraná: zločinec proti všem, tak se hodí i předseda Okamura

Nebo se sejde celá partička, která si až na maličkosti notuje: Evropská unie a nikdy jinak", každý jiný názor je extremisticky xenofobní, až zločinný!

A jedna starší - ilustrační - z roku 2014, abychom si udělali představu, jak je to podloženo i polotajnými výzkumy, ale nám je předkládána demokracie a svoboda.

 

Je šílené, že tato dezinformační kampaň trvá už 17 let a je to stále vedeno stylem jak zloděj křičí chyťte zloděje. Zatímco malé weby poukazují na tuto nehoráznost a zločin proti svobodě projevu, jsou za to neustále napadáni touto hlásnou troubou antisvobody za podvracení velkostátu Evropská unie a na podkladě několika science fiction dehonestováni, že tyto "kruhy v obilí" jsou základem dezinformace. Mimochodem i kruhy v obilí vyhlašuje mainstream v době okurkové, ale to dezinformace není, zatímco dokazovat, že občané neodmítají součinnost všech občanů Evropy, ale diktátory z Bruselu je prý dle Evropských hodnot zločin rozvracení republiky jak v době extrémní totality.

Tak kam jsi svobodo a demokracie šla? Kam?

 

 

 Odesláno na RRTV - originál

Česká televize už překročila všechny meze: stížnost RRTV na stálé porušování §31 odst. 2, 3 a 4 zákona č. 231/2001 Sb

 

 Vysvětlení: v roce 2000 bylo anektováno území veřejnoprávní České televize lidmi kolem Rumla, kteří připravovali propagandu na vstup do Evropské unie a jiný názor mimo toho, že Evropská unie je nejzářnější, nejlepší, nejdokonalejší a prostě vše nej nesměl zaznít. Proto jsem v tomtéž roce založil web Pařát, abych tento zločin pranýřoval. Samozřejmě proti miliardovým propagandám jsem s projektem, jehož základem byla láska k vlasti a lidem zde žijícím nemohl s nulovým rozpočtem konkurovat. Ale jedno je prokazatelné: alespoň jsme si zachovali čest a rovná záda. My tu vlast obhajovali zadarmo, zatímco Jourová, Telička, Falbr...