Česká republika přestává být suverénní zemí, jelikož diktát Bruselu je stále hlasitější a hlasitější a přikládá stále více pod kotel směrem k přerozdělování ekonomických imigrantů.
 

Nehorázné se stává skutečností. Evropská komise posílá Českou republiku, Maďarsko a Polsko k unijnímu soudu kvůli jejich přístupu k programu přerozdělování imigrantů podle kvót. Soud může v tomto případě rozhodnout o vysoké jednorázové pokutě. To bylo stále řečí, že kvóty nefungují a že je to přežitek. No a jaká je pravda? Skutek utek.

Další nehorázností, která se z Bruselu nevymáchanými ústy předsedy Evropské komise Jeana-Claude Junckera ozývá, je legalizace ekonomických imigrantů, kteří vnikají do Evropy za lepším životem. Tento samozvaný elitář totiž přímo pro Deutsche Welle řekl: „Evropa imigranty potřebuje, a proto je třeba podpořit legální migraci. Lidé, kteří mají pocit, že je v Africe nečeká žádná budoucnost, do Evropy stejně přijdou. Pokud jim zavřeme hlavní dveře, přijdou těmi zadními.“

Pan Juncker tímto legalizuje nelegální činnost ekonomických imigrantů, ale už nám neřekl, kam je chce umístit. Dá se to ale odvodit od prvního odstavce tohoto článku a od slov prvního místopředsedy Evropské komise Franse Timmermanse, který oznámil tu nehoráznost ohledně poslání České republiky, Maďarska a Polska k unijnímu soudu ohledně imigrantských kvót. Ano je to tak, Evropská komise bude chtít jimi zlegalizované ekonomické imigranty nacpat k nám, do Maďarska a do Polska.

Počínání nikým nevolených úředníků Evropské komise je čím dál tím více hanebnější. Vnucují členským státům multikulturní ideologii, která propaguje islám a islámskou kulturu, po které nikdo netouží. Pohrdají národními státy, pohrdají jejich suverenitou, pohrdají jejich svobodou, demokracií, kulturou a zvyky.

 

Za těchto podmínek není možné být součástí Evropské unie a je na nás všech, jak se k tomu postavíme. Referendum za vystoupení České republiky z EU je tímto stále aktuálnější a jsem přesvědčen, že brzy přijde doba pro jeho realizaci.

 

Zveřejněno se souhlasem autora

rozvoral.blog.idnes.cz