Vytisknout

Mimořádná zpráva: roztřesený hlas po projevu Babiše nevěstil nic dobrého a další vývoj to potvrzuje. Takto se Kalousek choval v okamžiku, kdy jako předseda KDU-ČSL oslovil komunisty a málem u prohlášení v televizi omdlel. A co nepříčetnost Němcové?

 

Co má za zprávy plukovník Komárek, kterého se snaží očernit a nepustit na mandátní a imunitní výbor? Proč tak zoufale chtějí nejdříve hlasování o zbavení imunity Babiše a Faltýnka a pak teprve diskuze o vládě?

A samozřejmě voliči to vidí. Voliči už několikaměsíční masáž jaký je zločinec Babiš vidí. A také se stále více ukazuje, že v dotacích jede i Kalousek a mnoho dalších, kteří systém dotací vymysleli a nad podvody držely ochrannou ruku. A jména jako šéf dotačního úřadu ROP Severozápad Petr Kušnierz hovoří za vše...

 

Ono to má pozadí a Kalousek to řekl jasně: mám dost kontaktů a poradím si. Jak v Bruselu, tak tady. Oznámil to při příležitosti se zprávami z OLAFu. A tam hledejte pozadí, kdo za tím stojí.

A pokud se připomene další, jak nám každý den předkládají fráze o ruském ovlivňování, zatímco Bělobrádek létá do USA a i další se vychloubají s kontakty na tajné služby USA, dává se tušit, odkud vítr fouká a jak Kalousek pracuje.

Americká ambasáda zjišťuje, jak silná je pozice Paroubka v ČSSD ...

 

Pokud se připravuje na úterý zatčení Babiše a Faltýnka, Kalousek to věděl a nabídl něco ostatním stranám... Mimochodem, jakou úlohu měl Kalousek v pádu Nečase? Jakou úlohu měl v době, kdy se chtěl spojit s komunisty a KDU-ČSL ho následně vyrazilo?

A všímněte si, od rána to hlasování inicioval Kalousek, Němcová a Michálek, i když to ODS svádí na obstrukce Babiše a ANO.

Pro úplnost jak to funguje - 38 minuta

 

Bedlivě sledujme, kdo stále šroubuje zápletky a kdo stále vyhrožuje! Protože budou li předčasné volby, už budeme moudřejší!