Je čas rozplést gordický uzel prazvláštních řetězců, které skutečně zahlcují internet a zuří, protože lidé na to pozvolna přicházejí. Český občan není hloupý, ale je samozřejmé, že ten, co nemá čas sledovat média celý den, na tyto zločiny nemůže přijít ihned. (Pozor neplést s iHNed)

 

Samozřejmě tak závažné obvinění, že hybatelem zpravodajství nejsou jednotliví redaktoři, ale řetězce  redakčních klonů pod vedením Sorose a jeho přátel kolem Václava Havla (Bakaly a spol.) je nutné odtajnit hned z úvodu a teprve pak ukazovat, jak skutečně zpravodajský systém manipulátorských řetězců funguje. A není to hezké čtení: národ, který má malé vzdělání (a o to se nyní snaží menší náročností škol a dokončením vysokoškolského vzdělání, které je dnes na úrovni vyučených za socialismu) je předurčen k vazalství. Starší generace českých občanů si ještě se sebou nenechala manipulovat jak totalitou a KSČ, tak dnes totalitou z Bruselu, Sorosem  jeho podvodnými řetězci. Bůhví, proč si tato persona non grata i v Izraeli Soros podává kliky na našem území. V Maďarsku už s ním vyrazili dveře. I Klaus se o to pokoušel, ale Soros je všude zaháčkován přes jeho zločineckou neziskovou organizacei a zatím se mu to daří.

Ale k věci - všimli jste si frontálního útoku na Babiše? (A pozor, na jeho podvody dojde, ale ty jsou proti zločinu řetězců pouze malilinkaté - v porovnání!)

 

A nyní hlavní: že tisk a především Hospodářské noviny jsou ztrátové, tak o tom si cvrlikají ptáci na střeše. Není potom divné, jak mohou inzerovat, že sponzorují neziskové organizace? Vážně sponzorují filantropa a iniciátora exodu migrantů Sorose? Skutečně někdo tomu věří? Tak proč to uvádějí ve své oslavné ódě hraní si také na filantropy? Může bezdomovec sponzorovat Apple, či Facebook? Stupidita, přesto nám to tvrdí a prý to tak dokáží i vyúčtovat, přesvědčuje nás Bakalův řetězec Economia a.s., kam patří Hospodářské noviny.

Důkaz

 

Nadace Open Society Fund Praha byla založena v Praze v roce 1992 jako součást mezinárodní sítě nadací Open Society Foundations, kterou založil americký investor a filantrop George Soros a která působí ve více než 70 zemích světa.V její preambuli je toto:

Kdo jsme

Podporujeme aktivní občany, kteří ovlivňují dění ve svém bezprostředním okolí i své zemi. Společně zlepšujeme život v České republice.

  • prosazujeme systémové změny na celostátní úrovni, ale také přispíváme k řešení konkrétních situací ve městech a obcích
  • financujeme nevládní organizace a realizujeme vlastní projekty
  • jsme jedna z pěti největších nadací v České republice
  • máme více než 20 let zkušeností

Jenomže Economia.a.s. tvrdí (viz obrázek), že sponzoruje nadaci Sorose. A stát dává 18 miliard na neziskové organizace, které mají údajně pomáhat lidem. Jak funguje tato pračka na peníze z našich daní? Co dělá ministerstvo vnitra a tajné služby, které pronásledují jednotlivé vzteklé výkřiky, ale tento systémový manipulační řetězec ne? A právě proto, že mediální scénu ovládá jedna supermediální struktura na zmáčknutí červeného tlačítka přes Open Society Fund, vznikají oranžové revoluce, arabské revoluce, pochody proti Klausovi, dnes proti Babišovi, včera proti Zemanovi a mnozí neinformovaní lidé se domnívají, že je to z vůle lidu!

Pozor, je úmyslně psáno neinformovaní, nikoliv hloupí, protože lidé na území České republiky jsou ještě všeobecně vzdělaní a moudří. Bohužel mladá generace už se stává tou stádní, poslušnou Bruselu, což do nás nevmlátil ani tvrdý, bolševický systém. A je to pouze tím, že ze škol vycházejí děti, co sice číst umí, ale textům nerozumí. A ti bývají ohební, s nerovnou páteří. A dokud opět nevrátíme naše škoslví tam, kiam patří, budou s našich dětí a vnoučat dělat stále nevzdělané, hloupé duševní mrzáky, uvěřící všem masmediálním žvástům a manipulacícm!

 

A kdo kde s kým? Důkazy jenom namátkou:

Nadace OSF a DVTV rozjíždějí politicky nekorektní show Možná přijde ...

22. 2. 2016 - Program zahrnuje promítání politicko-satirického seriálu Kancelář Blaník, talk show zkušených moderátorů DVTV Martina Veselovského, Daniely Drtinové a Filipa Horkého s osobnostmi z regionů i hudební vystoupení místních kapel. Večery pořádají Nadace Open Society Fund Praha.

 Nadace Sorose (OSFP)

 

 

 

Dále je vidět, jak jsou Hospodářské noviny propojeny s Českou televizí, kde Petr Honzejk je stálým hostem. A můžeme k tomu přidat Evropské hodnoty - Petr Kolář, Radko Hokovský, Roman Máca, Lenka Víchová. Seniorní analytička a ukrajinistka a další a další...

 

 

 Kontrola médií: nejrozšířenější monitorovací software, tým špičkových analytiků firemní filozofie, jejímž cílem je pomoci vám proměnit mediální data.

Nadace Open Society Fund při svém šetření mezi řediteli mateřských a základních škol zjistila, že dotované stravné má zásadní příznivé dopady.

Cíle stanovené Nadací Open Society Fund společně s Krajským úřadem Karlovarského kraje, jež odpovídají potřebám krajské pracovní skupiny pro inkluzivní vzdělávání. Analýza slouží zejména jako podkladový dokument pro metodická doporučení a pro přípravu Školské inkluzivní koncepce ...

Vstup do EU? Nadace Open Society Fund Praha. Neziskové organizace na cestě do Evropské Unie. (2003 – 2005). Závěrečná zpráva o průběhu a výsledcích programu www.osf.cz. Program byl podpořen z prostředků Trustu pro občanskou společnost ve střední a východní Evropě ...

 

 Aktuálně.cz a Bakalovy Hospodářské noviny včetně Čt apelují na dodržování zákonů a mediální počestnost. Odborníci odhadli, že překlad OLAFu na Babiše bude hotov do čtyřiceti dnů, protože je to náročné. Přesto tyto klony maistreamu a spolupracovníci Sorose to měly hotové už včera. Ta mediální počestnost je úžasná: zrovinka v den, kdy se měla schvalovat vláda premiéra Babiše. Asi není co dodat.

 

 Další důkazy

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017

Neziskové organizace - Platforma pro sociální bydlení ministryně Marksové (ČSSD)