Přesně takto se vytváří sofistikovaná nenávist, kdy mnoho lidí si nepřečte celý text, ale spoléhá se na zavádějící titulky. A tak je to i s prezidentem Zemanem, tak je to i s Babišem, tak je to i s údajnými proruskými weby.

 

Co se ve skutečnosti stalo?

Arabové napadli české turisty. Zasahovala policie

jsou některé titulky mainstreamových řetězců a jejich klonů. Ve skutečnosti si dvě dámy (někde píšou dva páni) v izraelském autě vyjely na výlet a projížděly se územím, které je palestinské. Samozřejmě místní  reágovali na okupanty pokřikem a házením kamení. Toho využil izraelský list Maariv a jeho klony, aby oznámil, že arabská nenávist je nekonečná a odnesly to tentokrát Češky.

I když je divné, jak si tam mohou dvě Česky nevšimnout, že jsou na arabském území, když se píše, že lidé v Izraeli jsou čistotní, udržují vše nádherně, zatímco v Palestině je hnůj, smrad a skoro cholera, ale budiž. Třeba tam byl písek a dámy viděly pouze na volant.

Takže tyto dvě údajné Češky se proháněly bez doprovodu po arabském území, místní na izraelské auto začali házet kamení a izraelská - skutečně izraelská policie (se píše - na cizím území) střelbou do vzduchu turistky zachránila.

 

Ještě jednou: dvě turistky se klidně prohánějí v autu na arabském území. Dvě turistky (Češky) si nevšimnou, že jsou na arabském území. Klidně přejedou hranici z Izraele do Palestiny. Dvě turistky zachrání izraelská policie na arabském území. Palestinské registrační značky na autech jsou zelené, zatímco izraelské žluté. Civilní Izraelci mají na rozdíl od turistů do čistě palestinských oblastí vstup zakázán (např. do Betléma), rizikový však může být  pohyb s autem z izraelské autopůjčovny v oblastech se smíšenou správou.

 

Fakt je to norálmální? Samozřejmě jedno vylučuje druhé.

Ale když to tak krásně v Izraeli zní: Arabové napadli české turisty(ky). Zasahovala policie...

 

 P.S. Mimochodem, Arabové mají "Čechoslováky" rádi a když vědí, že jsme to my, chovají se k nám velice dobře. Samozřejmě se to někomu může zdát otravné, je to jejich životní styl, ale nikoliv nenávistně! Tak ať nás nikdo do nenávisti nezatahuje!