A máme jasno: skupina kolem ROMEA.cz, nabádá, aby se chodilo k volbám dle toho, kdo Romům zachová privilegia, kdo migrantům zachová privilegia, ale povinnosti ne. Proč by jinak měla jedna menšina, kterou nesmíme statisticky hodnotit, volit jednotně dle romského, nikoliv občanského klíče?

 

„Milí romští přátelé, jsem rád, že jsem vás mohl navštěvovat během své kampaně. Prosím vás, neignorujte 2. kolo volby. Pan inženýr Zeman není ten člověk, který má na srdci vaše zájmy. Jděte volit a zvolte protikandidáta, jestli chcete nějakou mou radu. Možná že ji nevezmete, to je na vás. Ale za sebe říkám, prosím vás, dejte svůj hlas panu profesoru Jiřímu Drahošovi,“ apeluje na Romy Horáček.

 

 

Důkazy zde

Romští přátelé, nevolte Zemana. Nemá na srdci vaše zájmy, vzkazuje Horáček. A pak se přidal Banga

 

A další informace na ROMEA.cz

Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš: Výkup vepřína je dobrá zpráva, inkluzivní vzdělávání bych nezatracoval

Xenofobní Zeman útočí v inzerátu na imigranty a Jiřího Drahoše. Jeho příznivci šíří lži

 

 

Včera byl prý plný sál v Brně. A co zase pan Drahoš slíbil tam?

 

Jiří Drahoš v Brně připustil budoucí debatu o zemském zřízení

 

Připomínáme, že právě Miloš Zeman PODPOŘIL: :-/
- rozbití země Moravy do 7 malých krajů bez pravomocí
- Pražský centralismus, který škodí celému státu
- lživý název Czechia s kterým většina občanů nesouhlasí
- neuznává Moravský, ale ani Slezský národ

Miloš Zeman jako prezident ČR neměl a nemá ochotu, tento svůj zločin na zemi Moravské napravit !!!

http://moravskehnuti.cz/index.php?str=page_news&id=29

 
 
 
Pan Drahoš zatím každému slíbil víc, než pověstný Škromach v éře jeho největších slibů podobně jako Špidla "Zdroje jsou".  Romům komunismus, zemědělcům plné sýpky, Evropské unii zničení proruských Putinových webů, právo na svobodu v mezích bruselského zákona, chudým bohatství, bohatým ještě větší bohatství, občanům krásné počasí ...
 
 
Ale vážně, dosud Drahoš každému slíbil vše, zatímco prezidenta Zemana se nestydí ani on, ani jeho manželka urážet, že špatně chodí. Ta duševní chudost této rodiny se ukazuje ve střípcích, ze kterých se dá ukázat celá mozaika. Opět důkazy: jeho Twitter a skutečnost.
 
 
 
 
 
 
 
 Takže pan Zeman ani jednou na Nově neurazil pana Drahoše, zástupce Sluníček, vítačů a Pražské kavárny Kocábů Drahoš v Brně Zemana nepřetržitě.    Prý se ženou jezdí na běžkách rád, ovšem nikoliv s trekovými holemi. Narážel tak na fotografii, na níž se před rokem objevil Zeman na běžkách. Náhoda? Nikoliv, i jeho manželka se smíchem říká, že Drahošovi jeho milí přátelé radí, aby žádal debaty ve stoje dvě, a dlouhé, aby se ukázalo, jak na tom "myšlenkově"!!! pan Drahoš a pan Zeman je. Musíte uznat, že kampaň Drahoše je věcná, slušná a "docentně decentní - akademicky neurážlivá", zatímco prý ten Zeman...
 
 
 
Fotka uživatele Radka Hladikova.
 

Nemá se cenu dál vyjadřovat: za umělými brýlemi se skrývá zbabělost, špína a hnus. A to, na koho se obrací, hovoří za vše.

Mimochodem, není divné, že o zneužívání chlapců Drahošem vylétlo z prostředí ROMEA.cz, kavárny a Sluníček, zatímco prezident Zeman ani jeho lidé o ničem takovém nemluví?

Není to další trapná akce Drahošova týmu jako brýle, které nosí bez dioptrií, aby vypadal věrohodně?

Vážně to není divné?

 
 
 
 
 Předešlé