Vytisknout

Faktem je, že občané s oběma vyrazili ve volbách dveře i s futrem a Sobotka se třese hrůzou, protože další zločiny se načítají. Pokud se zoufalá ČSSD nedohodne s Babišem a Chovanec si nevybrečí ministerstvo vnitra, třeba konečně i spravedlnost zasáhne! Rozkradli peníze na pašalíky, populisticky část předhodili jako  ohlodanou kost davům a rozdrancovaná zem nyní trpí.

 

Praha uzavře Libeňský most. Je v havarijním stavu a hrozí zřícení jako v ZOO!

Kdo za to může? Sobotkova vláda, protože našla peníze na výkrmnu prasat soukromé společnosti s obrovským nadhodnocením Hermanovy party na ministerstvu kultury (dle vyjádření z veřejných zdrojů), přestože tam památník je a živí lidé se bojí chodit do práce, protože investice do oprav silnic a mostů nebyly povoleny. Most je dlouhodobě ve velmi špatném stavu, jeho část nyní byla přesunuta do kategorie šest do havarijní sedmičky.  Jeho nosnost už  je nedostatečná a hrozí riziko zřícení. Pro chodce a cyklisty by měl být přístupný nadále, autům a tramvajím se však do odvolání zcela uzavře. Bohužel zatímco most v pražské ZOO lze nahradit přívozem a zodpovídala za něj Praha, tento velký most je pro Pražany i pro mimopražské a na těchto investicích se musí podílet stát.

 

Kdyby se v roce 2015 přikročilo k opravě mostu, mohl být už hotov.

Stavební povolení se týká projektu, podle něhož by se ceněný Libeňský most, jehož památkovou ochranu posuzuje ministerstvo kultury v čele s bývalým ministrem Hermanem, který měl všude jinde aktivity, jenom ne na práci, a tak se zkoumání památkové ochrany a následné opravy zkomplikovalo. Zajímavé, že KDU-ČSL a Sobotkovi nevadila Hermanova šaškárna se strýčkem Bradym, že dokonce Sobotka odsouhlasil výkup prasečáku, ale na havarijní investice neměli s Hermanem finance a Herman prý čas!

 

To se to těm lotrům šetřilo, když se důležité opravy mostů a silnic nedělaly! A vylézají další kostlivci!

A skutečně nejde jinak nazvat to, co se dělo ve vládě Sobotky, chlubící se úžasnou konjukturou, když po nich zůstal jenom zápach šíleného hospodaření se společným majetkem. I bolševici už všude stavěli lešení, protože neměli na opravy, ale budoval zářné zítřky a stejně tak Sobotkova zločinná vláda po sobě zanechala zkázu a spoušť.

 

Libeňský most

 

Takto hospodařil stát, zatímco se Sobotka naparoval jak holub na báni!

Ve velmi špatném stavu, na šestém stupni ze sedmi možných, je vedle Libeňského mostu též například Palackého most. Stupněm pět, což znamená špatný stav, TSK ohodnotila 99 mostů. Je mezi nimi například most Hlávkův, na němž se po pádu Trojské lávky konaly zátěžové zkoušky.

Mosty – klasifikační stupeň stavebního stavu VI
Lávka Slatiny u prodejny
U Michelského lesa
V Pevnosti
Dol. Počernice, Nár. hrdinů
U Břetislavky
Proti Ledecké
Statenická
Libeňský
Karlův
Palackého
Lávka Dlabačov
SPHM – PODJEZD II. SJM
Třebonice – Slivenec nad H1
U Ořecha
Jeremiášová – Ke Hřbitovu
Most – cyklostezka přes ul. Poděbradskou
Libošovická
Opatovská – U Záře
U Loděnice
Podjezd u hl. n. – Wilsonova
Na Višňovce
Cibulka
Kolbenova
Zdroj: TSK

Když se roz
Zdroj: https://www.denik.cz/regiony/praha-dnes-v-noci-uzavre-libensky-most-20180118.html


Zdroj: https://www.denik.cz/regiony/praha-dnes-v-noci-uzavre-libensky-most-20180118.html

 

A toto je jenom výčet Prahy. Bohužel zoufalství je v celém státě! Zatímco si Sobotka s Chovancem zakládali neziskovky Evropských hodnot Jakuba Jandy na umlčení občanů, aby je politicky nikdo nemohl kritizovat a každá kritika byla odpálena úslovím, že je to hoax, fake news, či dokonce Puitinova podvratná zpravodajská hra, lidé už mají hrůzu po mostech chodit, či po rozmlácených silnicích jezdit.

 

Vážně za tyto zločiny nemůže čekat Sobotku, či Hermana kriminál, když jejich zásluhou jde už lidem o život?

 

P.S. Proč tam není jmenován Babiš? Protože ten nyní má dvě možnosti: napravit a nesvádět na nikoho, ani na Sobotku a Hermana, nebo ho lid donutí emigrovat na Slovensko.

 

 Předešlé

Volte KDU-ČSL: dokázali koupit prasečák v Letech. S transparentně utajenou cenou. Do voleb...!