To vážně není vtip: pod tklivým dopisem adresovaným PhDr. Milanu Pokornému, ombudsmanovi a tajemníkovi Etické komise Českého Rozhlasu je vážně podepsán vděčný posluchač a hrdý koncesionář ČRo Ing. Martin Uhlíř,prý s MBA. (Master of Business Administration není dle zákona o vysokých školách zahrnutý do systému vysokoškolského studia v České republice a je tedy pouze součástí celoživotního vzdělávání.)

 

O co jde?

Generální ředitel ČRo René Zavoral odmítl další jednostrannou masáž Kroupy proti Babišovi, když ten odmítl v reportáži zvěřejnit, že kauza, týkající se pozemků je běžnou záležitostí, ale opět vykreslil Babiše jako jediného lotra. Neboli odmítl špínu, která je dnes a denně viděna v České televizi jako za bolševika, pouze v obráceném gardu.

A tento hrdý koncesionář Martin Uhlíř, rád platící koncesionářské poplatky, by rád možná platil ještě víc, kdyby René Zavoral nechal ČRo vysílat propagandu jako Rosí a další hvězdy na Čt24. A opět FORUM 24 s láskou k tomuto hrdinovi nadšeně dopis zveřejnilo. Prý si snad s tím Zavoralem poradí.

 

Proč je povolební projekt dobrovolníci Drahoše zapsaná v obchodním rejstříku?

Iniciativa OPEN DOORS, z.s., Praha IČO 04275675 - Obchodní rejstřík firem

 

První povolební projekt skupiny Společně to dáme – Dobrovolníci“, která vznikla na základě skupiny „Dobrovolníci pro Jiřího Drahoše“, je dopis ombudsmanovi a tajemníkovi Etické komise Českého rozhlasu. Aktivisté se na něj obracejí kvůli skandálnímu postupu generálního ředitele René Zavorala proti investigativnímu novináři Janku Kroupovi.

„Pokud se chcete připojit a pomoci tak dobré věci, vyhraďte si prosím aspoň hodinu volného času, kdy nebudete rušeni. Nejde o žádnou petici, která by šla ,vyřešit‘ jedním podpisem. Abyste dali dohromady pár vlastních vět či odstavců, bude třeba tématu porozumět. Níže vložím pár odkazů na zdroje, z nichž jsem vycházel já. Každý solo unikátní dopis na onu Etickou komisi bude mít ohromnou váhu,“ uvádí k tomu jeden z iniciátorů akce Martin Uhlíř.

 

 Musíte zahltit ombusmany a ombudsmanky, aby stáli na naší straně, musíte zahltit RRTV, aby se zdálo, že většina je na naší "Drahošově" proevropské straně a pak vyhrajeme. (Tupý národ je asi jenom taková přítěž?)

 

Nechme nyní dopis stranou a podívejme se na oficiální stránku, kdo je onen hrdina, rád platící koncesionářské poplatky za Evropskou unii krásnější:

 

Iniciativa OPEN DOORS, z.s.

MARTIN UHLÍŘ Ing. MBA., Praha, 41 let - Obchodní rejstřík

 
Pod Bohdalcem I 1484/34, Michle (Praha 10), 101 00 Praha
Člen představenstva, předseda 18.8.2015
     

 

 

 A co že je to ta Iniciativa OPEN DOORS.z.s.?

 
Základním účelem spolku je šíření principů vycházejících ze Všeobecné deklarace lidských práv.

Hlásíme se k té části společnosti, která strádajícím lidem na útěku z války a krutého diktátorského režimu aktivně pomáhá nebo se alespoň veřejně staví proti projevům xenofobie a rasismu. Jsme přesvědčeni, že naše země je schopna pomoci a že společnými silami jí můžeme vrátit její dobré jméno.

 

Tomáš Heller z OPEN DOORS

Kde se berou voliči Miloše Zemana?

Významná část společnosti ze šedé zóny, se nedokázala přenést přes normalizační zvyk pasivity a pohrdání politikou v tom nesplnila základní předpoklad pro vyrovnání se s minulostí. Šedá barva je podle Šiklové spíše špinavá nežli čistá, je znečištěna nedostatkem odvahy a vytrvalosti, a tak trochu se bojí a připravuje, co by kdyby. K tomu je v současné době nutné dodat, že právě voliči současného prezidenta právě odvahu a vytrvalost hledají a přisuzují současné hlavě státu. Místo kritického hodnocení normalizační morálky se zhodnocují staré návyky i v současných poměrech. Kolik voličů současný prezident vlastně má, kolik se jich dokázalo vymanit díky jeho prezidentování z normalizační morálky? To ukážou následující prezidentské volby.

A protože tyto urážky rádoby expertů MBA nepadly na úrodnou půdu a prezident Zeman funkci obhájil, vznikla iniciativa, která si dala za úkol: boj, boj, boj jak Komančové ve slavném Vinetouovi.

 

Úvodní fotka

 
Je toto vážně ještě demokracie? Když extrémisti po prohraných volbách hned druhý den vyhlašují válku a na demokracii kašlou? Nejzajímavější, že tito demokraté v okamžiku, když jim napíšete, že není svoboda sovětská, americká či europeiská, ale že svoboda buď je, nebo není, okamžitě ozavřou svůj profil. Prostě existuje jenom jeden názor, ten jejich! Hlavně, že výzva je směřována ke všem, kteří prohráli volby ve formě Drahoše, TOP 09, STAN musí napsat tisíce stížností, aby zahltili prostor ombudsmanů, televizních a rozhlasových rad a ukázali kdo je ve skutečnosti vítěz.
 
Ale diskuzi hrdý koncesionář ČRo Ing. Martin Uhlíř,prý s MBA nepřipustí. Ostatní jsou pod jeho úroveň. Zkoušel jsem to a ihned jsem persona non grata...
 
Ano:  totalitu jsme vykopli dveřmi, vrací se k nám oknem!
 
 
A ještě jedna perlička:

Spoluautorem analýzy, kterou si generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral vybral ke kritice práce svého investigativního reportéra Janka Kroupy a dalších redaktorů, je mediální vědec z Fakulty sociálních věd Jan Křeček. Ten byl také hlavním autorem analýzy kritizující Českou televizi a Český rozhlas za to, že údajně před krajskými a senátními volbami nadržovaly TOP 09 a naopak znevýhodnily KSČM.

Výsledky této analýzy za více než 300 tisíc korun ale zpochybnilo nejen vedení České televize včetně generálního ředitele Petra Dvořáka, ale i samotná Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, která si ji objednala. Přece TOP 09 s Kalouskem a knížetem nikdy zvýhodněna nebyla. Ta tam snad ani není  no-stop) To by si pan Dvořák nedovolil. Vždyť Moravec, Witowská či Tvarůžková jsou moderátorská lilium a vyváženost je dokonalá. A zde také: že Kroupa si vybral pouze Babiše? To je asi náhoda, byť je to běžná praxe, že pozemky, nepatřící nikomu, dočasně obhospodařují další subjekty. Ale jenom Babiš je objektivně dle "společnětodáme" zločinec.

Související obrázek

 Dnes je u Moravce snad opět Pekarová Adamová poprvé, výjimečně...