Vytisknout

Stále silnější trhliny redaktorů na Čt24 a jejich úlety ukazují na nemožnost masmédií už udržet pravdu pod pokličkou. V neděli úlet Václava Moravce na OVM, včera zase Barbora Šámalová z Jižní Koreje natvrdo oznámila, že ministr Penc z USA udělá vše pro to, aby mír mezi severní a jižní Koreou nenastal!

 

Cirkus kavárna pracuje v půlce světa, i když je stále ve větší a větší defenzívě

Stovky!!! Skutečně stovky (nikoliv tisíce, či desetitisíce) jihokorejců prý masově demonstrují proti sportovcům ze Severní Koreje. Soulská kavárna jede v rytmu té "pražské", zatímco občané Jižní Koreje v čele s prezidentem chtějí stejně jako zástupci Severní Koreje, aby vojska USA zmizela a na Korejském poloostrově začal konečně normální život.

 

To USA vše vidí jinak

Mike Penc si prý přeje, aby oteplování vztahů po Olympiádě skončilo, vrátil se ekonomický a diplomatický tlak s cílem donutit KLDR k odzbrojení. Těžké problémy dělají jihokorejcům sankce, když jenom vyvěšení severokorejské vlajky vyžaduje výjimku ze zákona. A jejich ministr si ztěžuje, že nemůže půjčovat severokorejcům olympijské vybavení, protože zákaz je... Z USA!

 

Jenomže pouze jednáním se dá docílit posunu. A to zase znamená snížení výroby zbraní, ukončení zabíjení na středním východě a to nehraje do karet Pentagonu, který má z válečných provokací šílené zisky a jimi ovládá politické vlády a půlku světa. A agresivita "kavarny pražské, soulské či new yorské" stoupá úměrně s tím, jak šíleně stoupají dluhy USA a západní Evropy, zatímco jejich vliv a respekt po celém světě na obyčejné občany USA, západní, střední, ale i východní až na Ukrajinu klesá.

 

Každopádně pravda vychází stále více najevo  a po Moravcovi je Barbora Šámalová další, které neprozřetelně, či možná záměrně pravda z úst unikla. A to ani nemluvě o tom, že ruští sportovci se nemohou zůčastnil olympijských her bez důkazu, zatímco Norové a další se jim smějí: oni prý nemohou dýchat a preparáty potřebují, což západ bere na vědomí. Farizejství jede v plné sile.

 

Související na Čt24

 

 

Šok z pravdy u Moravce: kdy se opět stalo Rusko nepřítelem USA? Když Putin zabránil drancování.