Vytisknout

Prounijní extremisté jsou nepoučitelní. Nikdy nepochopí, že čím častější a nespravedlnější útoky určují předem nepřiznaného vítěze? Že Babiš nebyl vzorovým vítězem, ale extremismus Čapího hnízda, kdy asi nebylo vše křišťálové, ale těžko rozkrádačka ho vyneslo na piedestal volebních preferencí? Že Miloš Zeman není vzor cnosti a exkluzivity, ale nikoliv přetvářky a to rozhodlo? Prostě nechce poškozovat českou zem a normální lid ví, že to není přetvářka!

 

A Okamura? Také není vzor ideálu.

Určitě nejen on, ale celá SPD není banda hrdlořezů a zabijáckých hord, jak je líčí pseudodemokratické ministrany, do kterých se dá počítat i ODS. (jenom půlka je normální) Bohužel. O KDU-ČSL, TOP 09 se STAN už nikdo nepochybuje. Nenávist už ani neskrývají a hledají každý den, jak Okamuru "odkráglovat" stupňováním pseudokauz za pomoci extremistické veřejnoprávní televize. A ta už to ani neskrývá!

 

Veřejnoprávní rozhlas? Když už pořad Janka Kroupy byl za hranou jednostrannosti a generální ředitel Čro to před volbami zastavil, smršť jedovatých slin se od extrémistů zastávajících Evropskou unii a nikdy jinak padala i na něj.

 

A opakuje se stále stejné: absurdní útoky (dnes zase prý údajně zpochybňují holokaust, což Okamura nikdy takto neřekl), našlo zase záminku šílené křídlo KDU-ČSL. Když občané chtěli znát důvod utajení a následný děsivý nárůst výdajů z našich peněz, kdy odhadní cena byla menší než poloviční, Herman rozjel protiokamurovské šílenství.

Je jasné, že když občanům nikdo nezdůvodní, proč se v utajení zvedla cena z 220 miliónů až na předpokládaných 3/4 miliardy, bude Okamura vítězem příštích voleb, pokud budou předčasné. Už dnes ti, co mají tituly a nechtějí se nechat urážet, stojí za Okamurou, ale na dotazy odpovídají, že volí ČSSD. Nebo ODS. Jako u Babiše. Jako u Zemana.

Tupé mozky jsou prostě tupé mozky, byť si o sobě říkají, že jsou elita a "blbý lid" jde jinou cestou. Kdo to však je, už ta Kalouskova, Hermanova či Fialova elita nedokáže popsat. Prostě "blbý lid" je blbý lid a tečka. A elita s námi nechce mít nic společného.

 

Samozřejmě trestní oznámení na Okamuru, zda tam byl drátěný, či plaňkový plot s dírou je obskurní žaloba. A budeme zvědaví, zda soud osobně zaplatí ti, co trestní obžalobu dají, nebo zda justici jako vždy i přes prohru bude platit veřejnost - to jsme my!