Česká televize, ale i mainstreamová média napojená na Evropskou unii někdy ani nelžou. Prostě jenom klady a fakta přísně tají. Dokonce někteří "Manipulátoři" označují pravdu za "Fake", aby zdegenerované elity uvěřily, že jedině Brusel má pravdu a nikdy jinak. Například máme zveřejňovat pouze čísla, která jsou přímými platbami dotací z Bruselu, ale už je zákaz předložit přesná čísla, kolik jde ven. Nebo to označí jako HOAX.

 

Dnes už mnozí tuší, že to tak křišťálové není a že třeba z bank odchází obrovské množství peněz na západ, místo aby zde tyto peníze byly reinvestovány.

Daleko méně česká společnost však tuší, kolik peněz se vynakládá a kdo platí tisíce úředníků napojených na Brusel, či dokonce v Bruselu. Třeba Telička, Jourová, Ježek a všichni další mají plat kolem miliónu korun měsíčně, ale ty jsou jim zasílány od nás, místo, aby se to poslalo na důchodce, těžce postižené, či maminkám, které mají snahu vychovávat své děti, a příjem jim nestačí. Nikoliv teda ty, jimž se děti válí ve špíně celý den na ulicích, ale ty, co skutečně o své děti starost mají.

A pak jsou zde dvě kategorie, které by občany velmi zajímaly, ale nevědí vůbec nic. Jako jeden příklad uvedu prapodivný obchod "stravenky", kdo z toho má výtěžek a kdo doplácí. Určitě mnozí žasnou.

 

 A samozřejmě s tím vším souvisí - což je pro každého občana nejdůležitější - jaké jsou další možnosti. Co by se stalo, kdyby se Czexit uskutečnil.  Bohužel i někteří poctiví ekonomové tápou, protože veřejnoprávní média mají přísný zákaz o kladech informovat a proto si zvou pouze ty, kteří jsou prolustrovaní a loajální.

Ti slušní ekonomové stejně jako občané většinou nemají relevantní informace.

A to je šílené!

 

Proto i my zde vyzýváme ty, kteří "mají názor", nikoliv výkřik, zda by ho neodeslali na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo mohou nakopírovat do "kontaktů" a my to zveřejníme. Nesmíme připustit, aby podvod, který na nás provedli před vstupem, se opět opakoval v roce 2018.

Nejen klady, ale i zápory se musí zveřejnit. Z naší pozice nejen zápory, ale i klady se musí zveřejnit. A kdo jiný, když ne my, toto musí učinit, když Česká televize podvádí a lže, případně nám ukazuje pouze zápory?

 

Je rok 2018 a nastal čas k jasné analýze!

 

Technická: všechny další naše příspěvky budou mít stejný obrázek, ale bude se lišit číslem, či značkou, aby v tom byl přehled. A zde samozřejmě příslušný tag.