Soutěž blbý a blbější má nekonečné provedení a zatím je ve finále Merkelová, Kalousek FBI a CIA. Kdo vyhraje olympiádu o největšího dementa zatím nikdo nedokáže odhadnout: šance jsou velice vyrovnané. A to jsme si mysleli, že Milouše Jakeše nic nepřekoná.

 

Čím se o zlato mohou zasloužit?

Kalousek s knížetem, TOP 09 a STANem v úchvatné komedii o Čapí hnízdo.

Merkelové s pozváním jiných etnik na obohacení Německa a pak snaha půjčovat je i do jiných zemí na zkvalitnění genofondu.

Ale zdá se, že nepřekonatelné centrum demence se zrodilo v USA, kde americké ambasády manipulují s celým světem, Radio Free Europe a další americké vysílače vyřvávají do všech států celého světa co si máme myslet a ani se tím netají, ale prý trollí farma v Petrohradu vytváří maily, kde Američanům píše, že jsou USA šíleně zadlužené, na školách se zabíjí, zatímco v Rusku je stále lépe od roku 2000, kdy se pod Jelcinem málem zhroutilo.

A tento zločin prý vynesl do čela Donalda Trumpa, zatímco FBI a CIA s nepřekonatelným myslícím trustem centrálního mozku světa žádá zatčení 13 Rusů, kteří tyto šílené fámy vypouští do USA. A prý tupý americký lid tomu uvěřil a proto by se měl Putin potrestat.

 

Kdyby tyto zhovadilosti poslouchal host v hospodě na pražském Žižkově po deseti pivech a "několika zazděnejch", asi by se trhal smíchy. Bohužel v roce 2018 tyto "myšlenky" rozesílají do světa americké "elity" a tváří se, že to myslí smrtelně vážně.

 

Trollí farma v Petrohradu

Prigožin byl v pátek v Americe obviněn kvůli své roli v Agentuře pro výzkum internetu (AII), jejímž je údajně hlavním sponzorem. Organizace sídlící na petrohradském předměstí Olgino je označována za nejznámější ruskou trollí farmu. Pracuje v ní údajně kolem 250 lidí, ročně provoz firmy stojí kolem 270 milionů rublů (přes 100 milionů korun). 

Její hlavní součástí je Federální zpravodajská agentura (FAN), která vyrábí falešné či zkreslené zpravodajství a vysílá ho do světa. Cílem je vykreslit Putinovo Rusko jako stabilní zemi a Západ jako morálně zkaženou civilizaci v úpadku. 

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/jevgenij-prigozin-putinuv-kuchar-rusko-usa-trrolli-farma-p36-/zahranicni.aspx?c=A180217_111933_zahranicni_aha#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

 
 

 

Drzost zvrácených zpravodajských služeb USA je neuvěřitelná. Stačí jeden důkaz...

Údajný rozpočet ruských trollů, co zmanipulovali volby jsou dle USA v přepočtu 100 milionů korun.

Rozpočet pouze jedné stanice USA - RadioFreeEurope, která manipuluje východními státy je 108 miliónů, ale v dolarech!!  

  Přesně 108 414 000 $ !!!

 

   
Svobodná Evropa
Radio Free Europe/Radio Liberty
Oblasti vysílání Svobodné Evropy v roce 2016
Oblasti vysílání Svobodné Evropy v roce 2016
Zkratka RFE/RL
Motto Free Media in Unfree Societies
Vznik 1949 (Svobodná Evropa), 1953 (Radio Liberty). 1976 (spojení)
Účel rozhlasové vysílání
Sídlo Praha
Souřadnice
Úřední jazyk anglicky, program dostupný také v Albánštině, Arménštině, Azerbajdžánštině, Baškirštině, Bosenštině, Běloruštině, Čečenštině, Černohorštině, Dárí, Gruzínštině, Kazaštině, Kyrgyzštině, Krymské tatarštině, Makedonštině, Paštštině, Perštině, Polštině, Rumunštině, Ruštině, Srbštině, Tádžičtině, Tatarštině, Turkmenštině, Ukrajinštině, Uzbečtině
Prezident Thomas Kent
Rozpočet $108,414,000 (16)
Zaměstnanců 487
Oficiální web www.rferl.org

 

 

 Vážně už není našim masmédiím trapné se takto stále zesměšňovat? Přitom to, co ta údajná "trollí farma" vyřvává do světa, je podloženo fakty!

 

P.S. U nás uprchlíci nejsou, Okamura vypouští prý hoaxy také. Na Plzeňsku byly zadrženy dva kamiony plné migrantů. Řidiče bude stíhat policie