Samozřejmě nevíme (zatím), zda tyto manévry mají znamenat pouze uklidnění, nebo to lze časem vykládat jinak. Pokud však měníte předvolební kurz a nabíráte jiný směr, český volič není primitivní, jak se o něm včetně důchodců vyjadřují extremistické servery v čele s Drahošem a Šafrem, ale právě sám Drahoš pochopil, že český volič je svéprávný a špínu korouhviček prohlédne.

 

Občas to není ihned, ale kálet si na hlavu nenechá!

O co jde? Například, že referendum je vlastizrada, řekl extrémista Farský. A hnutí ANO s tím souhlasí!

Asi mnozí, pokud ne všichni občané tohoto státu tuší, že Čapí hnízdo není lilium. Ale voliči to odmítli brát na vědomí, protože vědí, že i žaloba byla vedena z míst, kde špína je víc, než čistota. A byli to schopni tolerovat i mnozí z nás, byť NEVOLIČI ANO! I to STB tolerujeme se skřípěním zubů. Zatím.

Toto se může změnit, pokud přistoupíte na hru dvojitého agenta:

že nám budete mazat med kolem úst jak s extrémisty z fanatického jádra probruselského zatočíte, zatímco za našimi zády přistoupíte na jejich hru.

 

 

Pane Babiši, bedlivě Vás a vedení ANO sledujeme!

V okamžiku, kdy se podezření změní v důkazy a pravdu, zuřivost lidí - voličů za přispění nás, nevoličů, kteří Vaši volbu tolerovali vás jako stranu smete rychleji, než ODS s ČSSD dohromady!

 

Pane Babiši, nezahrávejte si s ohněm, to, co jste údajně slíbili extrémní straničce STAN by byl podpásový úder na většinu občanů země české. A to nepřipustíme.

Pokud lidem slíbíte více svobody a přitom budete naopak utahovat oprátku, politická tolerance okamžitě přechází v nenávist.

 

A kecy, že makáte, vám nakonec nebudou nic platné!

 

Zatím jste pod naší ochranou. Voličskou. Zatím. I když jste náš hlas nedostal. Ale ta tolerance není bezbřehá. Už Pelikán s komunistou Rychetským začal provokovat. A trpělivost lidem dojde hodně rychle. Navíc, pokud se potvrdí, že Evropa je na vrcholu zdánlivé prosperity a trajektorie se začne obracet. To následné tsunami může bát silnější, než Ištvanovo hledání zlata a desítek miliónů při obvinění Nečase.

Nastává vrcholný čas, abyste občanům naší země předložil první politický účet: děláte idioty z extremistické STAN, prezidenta Zemana, nebo z voličů a občanů země české?

 

Stále netrpělivěji čekáme na odpověď!

 

Pro úplnost: Alternativa pro Německo (AfD) mohutně posiluje, Katalánsko drží pod politickou totalitou, Itálie se bouří, ve Španělsku odmítají důchodci žebrotu napříč celým Španělskem, Polákům Brusel vyhrožuje, Merkelová Čechům vyhrožuje a lidé zuří stále víc. Velká Británie opouští Evropskou unii, a nadlidi z Bruselu stále více vyhrožují.

Ani toto upozornění nestačí?