Vytisknout

Prý prezident Zeman má zásluhu na zabití dvou lidí na Slovensku. Dělal si legraci, jak zlikvidovat pomatené novináře. A prý narkomafie ho poslechla, řádí protihradní ekipa. To  Alexandra Udženija jako demokratka za slovní ataky použije rovnou fyzické násilí. A hrdě se k tomu hlásí. Klidně budu fackovat a používat fyzické násilí dál, vykřikuje občanská demokratka.

 

A kupodivu organizace proti násilí mlčí. Žena teroristka, žena brutální je něco jiného než muž terorista, než muž brutální, fyzicky na slovní ataky ženy odpovídající.

 

Zajímavý demokratický názor. Takový genderově vyvážený. Když žena používá na muže slovní ataky a muž jí vrazí facku, je to genderově zočin. A ženské organizace volají do zbraně. Když muž (Richter) použije slovní ataky a žena, no žena, prostě křehká Alexandra Udženija  mu vrazí facku, genderová lobby jásá.

A protože zákon jako v Německu není, musíme to řešit ručně, tvrdí Udženija

Od 1. ledna v Německu platí zákon, který ukládá sociálním sítím mazat takzvané nenávistné projevy, takzvané fake news či „rasistické“ a „xenofobní“ příspěvky – a pokud by tak nečinily, ukládá vysoké pokuty (50 milionů eur). První místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija v TV Barrandov řekla, že bychom o zavedení této věci měli uvažovat i u nás. „Pokud na tom bude nějaká shoda, že bychom i my tady s tím něco udělali, tak jsem jedině pro,“ řekla.

 

 Takže to shrňme, jaké dle ODS, gender studies a Alexandry Udženiji pravidlo rovnoprávnosti v praxi je

Pokud žena bude slovně atakovat muže a ten použije facku, je to genderový zločin a muži hrozí i vězení.

Pokud muž slovně atakuje ženu a ta mu vrazí facku, je to genderově správné, neboť muž musí být genderově korektní vždy a žena jako teroristka je stejně něžnou ženou.

 

Hlava XXII chtělo by se zvolat. Jenomže my nejsme na vojně, není válka a ODS by měla ukázat, jak to se skutečnou demokracií a skutečnou svobodou a vyvážeností myslí. Jak jde příkladem hrubého násilí, ať je to muž, nebo žena. Nebo jenom ODS používá proklamace, hraje divadlo a přitom naopak jde příkladem, jak se má v praxi řešit odlišný názor, byť třeba i hruběji vyslovený?

Káže vodu a pije víno, je dávné přísloví. U Alexandry Udženiji a ODS to platí dvojnásob. Vážně to přejdou demokratické strany (jež samy sebe do této role pasovaly) bez povšimnutí? Takto se vážně řeší spory mezi pohavími? Jak funguje zákon v praxi, Alexandro Udženije?

 

Sama Udženija říká: když se mnou nebudete souhasit, vražte mi facku. Je to normální, demokratické.

Ano, dala jsem mu výchovnou facku, a víte co? Nebyl to zkrat, nejsem si jista, zda bych to neudělala zase. Nesnesu hulváty, kteří si myslí, že jim všechno projde a chtěla jsem se nějak postavit za kolegyni,“ uvedla na svém facebookovém profilu Alexandra Udženija.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/udzenija-vrazila-facku-zastupiteli-hrde-se-k-ni-hlasim-rika-zastupitelka-1qo-/zpravy-domov.aspx?c=A180228_135101_ln_domov_sk

Ukrajinský model fackování politiků je ten nejdemokratičtější. Rus Žirinovskij nechť je mi příkladem, myslí si tato skutečně demokratická, křehká žena z ODS. A demokratické strany přikyvují. Něco tady smrdí, nemyslíte?

 

 

P.S.  Ano, východní kultura k nám přechází:  Udženija je druhá Sobčaková. Fackovat či polévat...

Ksenija Sobčaková