Něco tak trapného a zahanbujícího zde nebylo vysloveno od dob Břežněva a láskyplných polibků s politbyrem. Tohleto je skutečně třetí nejvyšší politický činitel USA?

 

Och, je to skvělé být v Praze, úžasné pohledy, vy jste tak tůůůze chytří, moudří, krásní, láskyplní. Každý den vidím Václava Havla a busta je naproti. Och, jak je to úžasné.  A nyní máme úžasnou svobodu, všichni jste úžasní... Och, jaké máte úžasné hospodářství a úžasný export.  Jsme na vás hrdí... Já bych vás všechny zulíbal, dalo by se přeložit jeho trapné vystoupení.

Ale to Rusko, to je hrůza, vy vedete boj proti dezinformacím, jste úžasní, vy Češi.

 

Trapné, trapné, trapné!

 

A Poslanecká sněmovna vykřikuje nadšené uff, uff, uff a vytřeštěně zírá na božskou, zářnou hvězdu Paula Ryana, která se sklonila k tomu ubohému, českému lidu.

 

Trapné, člověk se za ně musí stydět.

 (Old Shatterhand) Nechť zrna jejich kukuřice rostou tak dlouho, až budou velká jako hlavičky tykvi, a jejich tykve ať vzrostou tak, že vydají za dvacet těch, jež sklízeli mí bratři dosud. Domluvil jsem. Howgh!"


Ohlas mých slov byl nečekaný. Přání, které jsem vyslovil (Paul Ryan), mě nestálo ani pětník, ale Indiáni vypukli v jásot, jako bych jim právě dal ten pruh země připsat a jako by ta obrovská kukuřice už rostla za jejich stany. S takovým úspěchem jsem skutečně ještě v životě nemluvil. Kiowové nebyli k utišení, a to je - při známé indiánské zdrženlivosti - opravdu co říct! Ze všech stran se ozývalo uznalé uff, uff, uff a Bao mi neustále tiskl pravici, ujišťoval mě svým přátelstvím, provolával howgh, howgh.....

 

 Je to hrozné, když naši poslanci se chovají jak buršové, když Stropnický čumí láskyplně na amerického politika jak na hollywoodskou hvězdu bez podprsenky a důstojnost jde do...

 

Vážně jsou naši zastupci pouhé trapné loutky, které otočí korouhvičky vždy tam, kde to sype?

 

Tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou a nikoho z našich zástupců nezajímá, že důkazy se rovnají nule!

 

 Vážně si máme sednout z Leonida Brežněva, dnes zase z nějakého amerického pošuka, který nám maže med kolem pusy na zadky?

 

Stále zapomínáme na slova skutečného Armádního generála Ludvíka Svobody:

 

Armádní generál Ludvík Svoboda
Armádní generál Ludvík Svoboda

 

Ano, my nezapomeneme a víme proč:

Poprvé v dějinách USA státní dluh této země překročil 21 bilionů dolarů, jsou údaje Ministerstva financí USA. Německo v roce 1938 na tom bylo také tak šíleně, než to bouchlo!