Vytisknout

Prozradil také, kdo se dostal mezi jeho favority. „Volit budu někoho z kvarteta Hilšer, Fisher, Horáček, Drahoš, protože jeden je srdcem, druhej hlavou, třetí pocitem a čtvrtej je mi prostě sympatickej. Rozhodnu se nad oceánem, ať mám nadhled a vás prosím, běžte volit, ať nepřijdeme o hlas,“ vysmívá se voličům Klus.

 

Především náš drahý Tomáš Klus jako 7 miliardová televize káže o morálce, káže "dělnické třídě" jak je blbá, neb on tře bídu s nouzí a jeho tři děti jsou málem na úbitě. A stejně jako 7 miliardová veřejnoprávní televize nám káže vodu a sama pije víno. A v tom je ta lumpárna, v tom je ten výsměch a šmejdi vykládají o tom, jak se důchodci a žebrota nechá zmasírovat propagandou, zatímco oni dřou jak koně. Přitom ve skutečnosti ti, co káží pravdu o morálce pouze chtějí, aby šly peníze do jejich kapes a umělci si mohli žít na vysoké noze, byť jejich výkony jsou často na mizerné úrovni.

 

Vadí někomu extrémně velké peníze Beatles, Rolling Stones či třeba Pink Floyd? Ne, jsou to hvězdy v pravém slova smyslu, profesionálové, a skuteční umělci, kteří obětovali život pro umění a to jim to mnohokráte vrátilo. A nikdo po jejich kontech nepátrá.

A to to tady jde!

 

Pátrali jsme po výši honoráře Tomáše Kluse. Když jsme to vypátrali, tak nám spadla čelist

19. 4. 2018 13:22

ParlamentníListy.cz byly ve čtvrtek osloveny jedním z pořadatelů koncertů, který chtěl pozvat hudebníka Tomáše Kluse. Jak nám tento promotér řekl, částka, jakou Tomáš Klus požaduje, je prý astronomická a nereálná. Žádal nás rovněž, abychom jeho stanovisko uveřejnili. My jsme se ovšem zprvu obrátili na Klusova manažera Jana Seidla a poprosili ho o vyjádření. 

„Dobrý den, chtěl bych vás požádat o uveřejnění krátkého stanoviska, které se týká Tomáše Kluse. Chtěli jsme ho pozvat na show, proto jsem se obrátil na kolegy, kteří mi řekli, že je velmi drahý. Hovořilo se o stovkách tisíc, až půl milionu korun – doslova mi řekli, že je to klidně půl míče, což mi přišlo úplně z říše snů. Chtěl bych vás proto požádat, abyste vyjádřili můj nesouhlas s těmito sumami, které si běžný promotér nemůže dovolit investovat,“ sdělil muž, jeho identitu ParlamentníListy.cz znají.

Suma 450 tisíc za koncert, jak se ukázalo, není z říše snů, ale ze současnosti. Tedy za dvě hodiny práce...

 

 

Ale ono to má ještě jiné pozadí. Mnohé akce jsou dělány "pod nějakou záštitou", na které jdou dotace z ministerstva kultury. Jako třeba "Stalinův pomník" za miliarduv Letech, kam nikdo nechodí. Ale peníze na strašidelnou "motýlí nemoc" stát peníze nemá. A pak příjdr jakýsi Klus či další umělci a uráží voliče, že volili Zemana, kteří nemají ani na nejlevnější dovolenou, zatímco Klus si užívá někde v Karibiku.

Takže, nechť si užívá, pokud to není z dotací, ale špinavě urážet voliče, kteří tvrdě pracují na to, aby si nějaký Klus užíval v Karibiku je hluboce, hluboce za hranou!