DALŠÍ DŮKAZ MANIPULACE Všimli jste si, jak mainstream zneužívá zpráv, které jsou pravdivé, ale přitom mají jiný význam, takže si toho lidé nevšimnou? Přesně toto se stalo u Nigela Farage, kdy propaganda odpůrců Brexitu manipuluje a šlape na 200%. Chcete důkaz, jak se to dělá?

 

Pokrytec! Politik tlačil na brexit, dětem ale pořídil německé pasy

je nadpis nejen našich agentur, televize NOVA, či Guardianu. A protože mnozí čtou titulky a první větu, senzace je na světě.

A první věta: Britský politik Nigel Farage, který se stal symbolem brexitu, nechce přijít o výhody Evropské unie.

 

Jaká je však pravda:

Kirsten Mehrová je Němka.  Ta Němka si vzala Nigela Farage. Před rokem se s ním rozvedla a německé občanství chce i pro své dva syny. A senzace je na světě. Místo, aby zastánce Brexitu chválili, že přes odpor k Evropské unii umožní synům německé matky i německé občanství, stává se z něj najednou zrádce a světové titulky ho pasují do špíny, která zradila voliče Velké Británie a sám hledá zoufale výhody Evropské unie!

 

 

Ne Farage Brexit nezradil, ale umožnil německé matce Kristin Mehrové, aby i její synové měli německé i britské občanství!

 

Převrácená pravda je horší, než samotná lež!

 

Vážení občané, slušní občané: nenechte se manipulovat pokrytectvím mainstreamu, který na vás číhá za každým krokem. A takto i ve Velké Británii manipulují lidmi, kteří Brexit podepsali a Farage se snaží znevěrohodnit!

 

A my budeme přinášet další a další důkazy špinavé propagandy a manipulace.

 

Ověřujte si prosím, kdo píše věrohodně a kdo ne. Děkujeme.