Jak nenápadně vmanévrovat někoho " do řečí"? Stačí vložit do nadpisu jméno "nepřítele" a připojím totální špínu. Že ten podvod a osoba v nadpisu nemá nic společného? No a co. Tím nakydám hnůj na protivníka, (nebo přilákám čtenáře) aniž čelím trestnímu oznámení a tvrdému postihu. Prý je to tržní, demoktatický souboj. Skutečně?

 

84 „nelegálů“ v nejluxusnější budově Česka! Stavěli byty pro Jágra i Soukupa, policie cizince zadržela

Jaromír Soukup leží v žaludku stále více podvodníkům a gaunerů. Pravděpodobně je zatím neprůstřelný, takže jít proti němu a Barrandovu v otevřeném boji je výpad neproduktivní. A tak stejně jako ve válce, kde armáda před útokem vypouští falešné signály a "zkusmé balónky", i zde každý soudný chápe, že výstavba a koupě zákazníkem jsou naprosto dva různé protipóly.

Ale proč veřejnost "nenaladit" falešným signálem a začít Soukupa okopávat?

 

Pointa a důkaz

Všimněte si, že například zde není jméno developera, stavitele a dalších, kteří jsou za zločiny a nelegály zodpovědní, ale zdůrazní se Jaromír Soukup a Jágr, kteří si v objektu něco koupí, či pronajmou. A dnes Jaromír Soukup a Barrandov šije do zločinů na 200%, tak proč veřejnosti nenakydat na něj nějaký hnůj.

Pouze formou, kterou právní systém netrestá, ale pro společnost znevěrohodní. Kdo si toho všimne. Prostě:

 

84 „nelegálů“ v nejluxusnější budově Česka! Stavěli byty pro Jágra i Soukupa…

 

Vážně, ale vážně tam ani Soukup, ani Jágr nelegály nezaměstnává. Přesto už se ví, že díky jim je zde zvýšená kriminalita. Podpráhově...