Upalování lidí, vraždy, ukrajinská mafie mezi námi, zatímco ministr vnitra Chovanec z ČSSD nechal zvláštním oddělením ideopolicie pronásledovat lidi, co proti masakrům protestovali za vydatné pomoci Štětiny z TOP 09.

A Česká televize masíruje veřejnost údajnými zločinci z řad důchodců, co přeposílají maily, přitom Bakalovo komando už prý dokonce blokuje zprávy, když nahlíží do obsahu.

 

Vzpomínková akce

 

Proč Babiš neprohlásí Porošenka a ukrajinskou vládu jako"persony non grata"?

Lenka Procházková - místopředsedkyně nezávislých médií navrhuje paměťní desku obětem masakru v Oděse. A další názory jsou stále silnější mezi občany - dokud by ukrajinská vláda neprozradila skutečné viníky, které už čtyři roky brání, měla by mít na území demokratického státu Česká republika zakázán vstup. Přitom nevíme, koli zabijáků z Ukrajiny se pohybuje mezi námi, protože ministerstvo vnitra nemá přehled ani o počtu běženců na našem území!

Jsou to snad tyto důvody, proč ČSSD chce opět tak zoufale funkci ministerstva vnitra s návaznými donucovacími prostředky na umlčení lidí?

 

Vzpomínková akce za oběti nacistického řádění proamerických Ukrajinců se dnes konala na Václavském náměstí za nulového zájmu prozápadních veřejnoprávních médií, kdy samozřejmě ČTK a Česká televize mlčela jako hrob, aby se tam nesešlo více lidí.

 

 

 Kdy pohřbíme Českou televizi, která už informace mimo propagandy nevysílá?