Vytisknout

Úžasný, ba přímo skvělý zásah do černého se podařil reportérům Skryté Pravdy. Po dvouletém pátrání se nám podařilo demaskovat dvojitého agenta České televize i s jeho řídícím orgánem přímo při činu, jak chodí od vsi ke vsi a hledají Aeronet.

 

Dvojitý agent chodil od města k městu, od vísky k vísce, prohledával skulinku po skulince maskován černými brýlemi a nikoho nenapadlo, že je to dvojitý agent vyslán do terénu Českou televizí a podporován skvělou jednotkou přímo z Bruselu a napojen přímo na přístroje České televize. My se vydali po stopách dvouletého pochodu a protože jsme byli rychlejší, dokázali jsme tohoto dvojitého agenta vypátrat přímo když se blížil se svými skvělými informacemi do studia České televize, aby informoval řídící orgán v podobě Rosího, kterýžto je přímo podřízen velící jednotce skvělého a nekompromisního generálního Petra Dvořáka.

 

Zde jsou přichyceni přímo ve studiu s řídícím orgánem v pozadí!

(Zesvětleno, orgán se ukrýval maskován při předávání informací v pozadí vpravo v temnotě.)

 

Za tuto skvěle odvedenou dvouletou náročnou práci dostanou skvělí investigativní reportéři Skryté Pravdy tučné odměny ve výši dvojitého agenta České televize s řídícím agentem Rosím pod velícím důstojníkem generálem Petrem Dvořákem maskovaným za generálního ředitele.

 

Tak náročnou práci přece musíme zaplatit.

 

Pravda, nedostáváme na tuto strašně nebezpečnou a složitou práci 7 miliard od daňových poplatníků, ale nějak se s našimi reportéry musíme vyrovnat.

Odhalit strukturu dvojitých agentů a jejich řídícího orgánu České televize se nepodaří každý den. O to více jim patří hluboká poklona a tučná odměna.

 

 Pane Bože, kdyby výše popsané (ale v obráceném gardu) nebyla pravda, tak bychom si snad větší zhovadilost za koncesionářské poplatky snad nedokázali ani představit. A Česká televize nám to za 7 miliard servíruje v přímém přenosu. A Rosí, Šlerka, Kundra či  Snopová z Reportéři 24 nám tyto zhovadilosti předkládají na zlatém podnose. Za 7 miliard. Dva roky pronásledujeme prý Aeronet a po nadlidském výkonu máme první indície: je to možná pravděpodobně někdo, kdy by to mohl být, ale také nemusel být někdo, koho třeba neznáme, ale až ho poznáme, tak bude koukat a nebude si přát, abysme ho poznali.

 

To vážně nemá chybu. Nuže přistupte blíže hrdobci, a více takových pořadů skvělého generálního ředitele Petra Dvořáka. Bude hůř. Ten mozkový trust antihybridů si nedá pokoj. Souboj o největší zhovadilost začíná. Za 7 miliard. Přihlašte se také...