Šílené prolomení práva! Vystoupíme z EU? USA, Rusko a Izrael vědí, proč nepřijímají zrůdné zákony v Evropě! Jak to, že si nikdo nevšiml salámové metody, jak vnutit Evropě miliony migrantů? A toto už je vážné!

 

Protože každý nadpis je pro svoji zkratkovitost trochu zavádějící, představte si modelovou situaci: loď s uprchlíky. Oznámím, že jako homosexuál si všechny beru za své manželky. Kněz nás během cesty oddá a na břehu úředník nemá právo homosexuální mnohomužství zastavit. A celá loď manželů se může následně pohybovat po celé Evropě a kdo bude bránit, bude potrestán. Takže tisíc sluníčkářů z Prague Pride může legálně dovézt milion manželů všech lodí a ještě na ně dostane sociální dávky!

 

Pokud se to bude zdát jako HOAX, či minimálně přitažené za vlasy, zde jsou důkazy, na jakém podkladě to lze učinit.

V německém Montabauru žije legálně syrský uprchlík, který do Německa přišel i se svými čtyřmi manželkami a 22 dětmi. Podle listů Bild a Rhein-Zeitung pobírá rodina dávky. Vydělávat prací si prý nemůže.Takže mnohoženství už je legální, pokud Německo nic právně nenamítá.

A 4.6.2018 přišla bomba v rozhodnutí Soudního dvoru EU - Lucemburk

Členské státy Evropské unie musí přiznat právo trvalého pobytu osobě ze třetí země, která uzavřela manželství s člověkem stejného pohlaví, který je občanem Evropské unie. Skutečnost, že daný unijní stát homosexuální manželství neuznává, není důvodem omezovat svobodu pohybu v rámci EU. 

 „I když se členské státy mohou podle svého uvážení rozhodnout, zda povolí manželství pro lidi stejného pohlaví, nemohou bránit svobodě pobytu občana Unie tím, že jeho manželovi nebo manželce stejného pohlaví se státní příslušností mimo Evropskou unii odmítnou udělit právo trvalého pobytu na svém území,“ uvedl soud v tiskové zprávě.

 

A je to!

Pokud si ten, kdo už tady žije, odskočí na loď a před přistáním se oddá se všemi na člunu, s úsměvem mohou prohlásit, že sice zatím nejsou gravidní, ale mnohohomosexuální manželství bylo založeno legálně s perspektivou budoucího početí!

Kdyby to nebylo děsivé, kdybychom neviděli, že v Tunisku, Libyi a dalších státech už se štosují další milióny migrantů připravených odplout do Evropy, bylo by to úsměvné. Takto však nám běhá mráz po zádech!

 

 

 A nyní podrobněji s odkazy

Syřan žije v Německu se čtyřmi manželkami a 22 dětmi na dávkách. Na práci nemá čas

V německém Montabauru a okolí žije syrský uprchlík, který do Německa přišel i se svými čtyřmi manželkami a 22 dětmi. Podle listů Bild a Rhein-Zeitung pobírá rodina dávky. Vydělávat prací si prý nemůže.  Ghazia se svou oficiální manželkou žije ve městě Montabaur, kde bydlel pilot aerolinií Germanwings Andreas Lubitz, který loni s letadlem plným lidí spáchal sebevraždu nárazem do úbočí hory ve francouzských Alpách. Ostatní Ghaziovy ženy a děti žijí v širším okolí, takže je Syřan často z domova pryč.

Ustavičně na cestě

Syrskému uprchlíkovi, který žije v Německu, místní úřady povolily, aby za ním do země přišla jeho manželka a matka jeho čtyř dětí. Případ, o kterém informovala agentura DPA, vyvolal pozornost hlavně proto, že s mužem už jedna manželka a matka dalších čtyř dětí žije. Úředníci sice připouštějí, že tak v podstatě trpí bigamii, která je v Německu trestná, ale argumentují „zájmem dítěte“.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/syran-nemecko-bigamie-dve-manzelky-dtz-/zahranicni.aspx?c=A180129_175425_zahranicni_ekl

 

A před pár dny: genderově neutrální pojem

Soudní dvůr EU rozhodl, že každý má právo na to, aby ho mohl doprovázet jeho manžel nebo manželka. Pojem „manžel nebo manželka“ je přitom podle soudu „z hlediska genderu neutrální“, takže může zahrnovat i manžela nebo manželku stejného pohlaví.

Členské země EU tak mají podle unijního soudu povinnost uznat homosexuální manželství pro účely přiznání práva pobytu. „Tato povinnost neznamená pro daný členský stát nutnost upravit ve vnitrostátním právu institut manželství mezi osobami stejného pohlaví,“ dodal soud.

 

Jak s tímto zákonem naloží ministerstvo vnitra? Jak s tím naloží poslanecká sněmovna?  Vážně nic předem nevěděly, vážně se nevědělo, že se tak závažná věc u Soudního dvora EU projednává? Vážně ministr Chovanec a nyní Metnar nic nevědí? Není  todůvod, aby ministr Metnar okamžitě svolal ministry členských zemí a není li do rozhonutí v originálu vložena blokace (toto je reakce na veřejné zdroje), zahájit jednání o ukončení členství v Evropské unii pro naprosté vydírání a rozklad jednotlivých států Evropské unie?

 

 

Petr Pokorný 

Dovětek s prosbou

Opakuji, tento rozbor je na podklady z veřejných zdrojů. Prosím, aby tento text byl co nejvíce rozšířen. Jedná se nejen o všechny občany našeho státu, ale dokonce o "500 miliónů" spoluobčanů Evropy a co už dnes se děje na západě, víme všichni. Na druhou stranu dostane li někdo do rukou originál, kam by Soudní dvůr vložil blokaci a my o ní nevíme, prosíme o zaslání. Třeba tam je, ale nikdo to zatím nezmínil a takto zdůvodněné se všemi souvislosti je šílené!