Vytisknout

Jak nazvat člověka, který s vážnou tváří vysvětluje národu, že NATO začalo útočit na Rusko v roce 2000 stavěním základen jako odvetu na obsazení Krymu v roce 2014? Co dělají politruci v České televizi, že Witowskou nechají, aby tyto podlé a tupé proslovy bez otázky propustila na veřejnost?

 

Věřte nevěřte, my, staří mazáci z bolševické éry si natírali tyto dementní politruky na chleba a do očí se jim smáli. Dnes se z nich Witowská počůrává jak soudružka Pelikánová k 40. výročí Velké říjnové socialistické revoluce.

Proč nám, starším bývalým dvouročákům tahle parta připomíná pitomce poručíka Duba?

 Poručík Dub po odchodu Švejkově byl ke všemu ještě tak pitomý, že vojáky upozorňoval na jeden sestřelený rakouský aeroplán, na jehož kovovém ráfu bylo zřetelně vyznačeno „Wiener Neustadt“.
„Ten jsme Rusům sestřelili u Lvova,“ řekl poručík Dub. Tato slova zaslechl nadporučík Lukáš, který se přiblížil a hlasitě dodal: „Při čemž oba ruští letci uhořeli.“

Pak odcházel dál beze slova, pomysliv si, že ten poručík Dub je kus dobytka.

 

 

Mičánek: museli jsme reagovat na obsazení Krymu v roce 2014. Už v roce 2000...

 Vážně nás má Mičánek za pitomé záklaďáky?

Krym patří Rusku od  5.4.2014

 Změnu bezpečnostního prostředí datuje k roku 2014, kdy došlo k anexi Krymu. Za další problémovou oblast považuje také intenzivní působení Ruska v syrském konfliktu. „Dost nerad hovořím o hrozbách,“ odpověděl na dotaz, co považuje za největší bezpečnostní hrozbu. Podle něj je vhodnější hovořit o rizicích. To pak vidí především v ruské ideologii a tamější vládnoucí garnituře.

 

A zde jsou fakta

Americká základna Kosovo – vznik 1999

Americká základny Bulharsko: Plovdiv, Jampol, Burgas podpis 2006 - vznik 15.10.2008

Americká pohotovostní základna: Litva - Šiauliai - (31. srpna 2012).

Americká základna Rumunsko  Mihail Kogălniceanu – vznik 2013

Americká letecká základna - NATO, Estonsko Ämari – vznik 2013

Americká základna při NATO – Lotyšsko - základna se nachází v místě dřívějšího sovětského vojenského letiště a měla by se stát možnou alternativou již fungující letecké základny v litevském Šiauliai, odkud nyní startují letadla NATO v rámci projektu Baltic Air Policing.  Vyhrála česká firma ( leden 2014)

 

 

30 +30 + 30 + 30

Předlužené Spojené státy potřebují válku a zbrojení jako sůl a slouhové kvůli "zlaťákům" klidně pošlou mladé kluky do války. Dokonce Witowská podsouvá skrytou reklamou posluchačům, že Rusko se připravuje na expanzi, zatímco teroristické oddíly (jak jinak nazvat jednotky USA na ruských hranicích) obsazují Rusko kelem celého území jak Adolf Hitler před druhou světovou válkou.

 

Otázkou zní: co s těmi lidmi jako Mičánek či Witowská, až se svoboda vrátí do České repbliky a osvobodí hlavní média jako v roce 1989? Jsou trestně právně za propagandu zodpovědní, nebo pouze jejich nadřízení?

 

 

Krym patří Rusku a není o tom pochyb. Historikové, kteří nejsou předpojatí a dávají vše do souvislostí, mají na to stejný názor. Ale důvod, proč Rusko bez Krymu nemůže existovat je jiný.