Nebo budete v práci povinně sledovat obcování gayů či leseb a poslouchat výklady, jak se to dělá a bude dělat, až všichni docílíme nejvyšších hodnot! Nevěříte?
 
 
 Z dvanácti přihlášených vyhrál telefonní operátor Vodafone. Jako jediná z institucí veřejné správy se zúčastnila Kancelář veřejného ochránce práv.
 
 
Zvrácenost Vodafone už přesáhla všechny meze
 

Zaměstnanci nosí duhové šňůrky k firemním vstupním kartám, mají stěny zasedaček polepené obrázky mimo jiné s tématikou sexuálních menšin a podporují skupinu zaměstnanců, kteří dobrovolně pořádají neformální akce a protipředsudkové semináře. Navíc nejvyšší vedení mluví o těchto věcech na veřejnosti a účastní se Prague Pride.

Porota Pride Business Fora (seskupení firem a neziskovek) vybrala Vodafone jako firmu, která je nejpřátelštější ke gayům, lesbám, bisexuálům a transgender zaměstnancům – zkráceně LGBT lidem.


V době nízké nezaměstnanosti by mohla image tolerantní firmy pomoci přilákat podobně naladěné zaměstnance, včetně těch ze sexuálních menšin. „Přestože se dnes zaměstnavatelé o lidi doslova přetahují, stále nemůžeme hovořit o tom, že by firemní prostředí bylo obecně tolerantní k přijímání jinakosti.“ říká Czeslaw Walek, iniciátor konference Pride Business Forum a předseda Prague Pride.

 

 Podporuje Vodafone a Veřejná ochránkyně práv Šabatová AIDS?

Koncentrovaná epidemie!

Zdroj třeba i zde: ekonomika.idnes. zamestnavatel-vodafone

 

P.S.  Kam až dojde diskriminace heterosexuálního muže, kam až dojde diskriminace normální rodiny a propagace AIDS? Není upřednostňování vybraných skupin, třeba majority před Romy trestné?