Ti, co o sobě tvrdí, že jsou praví demokraté si klidně umažou ruce krví, nebo vytvoří HOAXY, ve kterých za pomoci NEWSROOM Čt24 budou tvrdit, že ti ostatní dělají HOAXY. Chcete další důkaz? Tady ho máte!

 

Jak se rozjede kampaň demokratických stran v čele s Kalouskem, Fialou a Bělobrádkem?

Nejdříve na všech mainstreamových serverech a webech výjdou obrovské titulky (z jednoho zdroje - zde jenom ilustrační už s jásotem odstoupení, jak kampaň vypadá)

 

Mezitím se připraví falešné profily, zatímco Newsroom Čt24  a další propagandistická média odvádí pozornost, že čtenáři musí sledovat tyto oficiální weby a nečíst "alternativní" weby, které to vysvětlují.

 

Pozorný čtenář si všimne, i když ve skutečnosti je to přehlédnutelné a tisíce lidí se na Taťánu Malou naštvalo, protože mysleli, že ta sprostá dáma je ministryně.  Zde zvětšeniny:

Na této zvětšenině je to jasné

 

Většina však vidí pouze podobu a originál Twitter účet, a tak se v kampani se rozzuří, jak onen "zlý politik" je odhalen za urážek Rosího, demagogie České televize a propagandistických webů, které zahltily svobodný internet. Třeba propagandistický web Čt platíme také v poplatcích za televizi. Prostě Evropská propaganda něco stojí.

 

Z dálky si nikdo nevšimne, že je to falešný účet a plagiát. Zajímavé je, že to vždy dělá to "demokratické politické spektrum", zatímco my se snažíme poctivě dávat svůj názor a vysvětlovat.

 

V normální velikosti se snadno falešný profil dokonce ministryně spravedlnosti přehlédne. Nachytali se i jiní, třeba Michal Kubal viz výše.
Pouze oči odhalí podvod, jinak vše "jakoby" sedí!

 

Samozřejmě slušný ministr tuto kampaň nevydrží a dává demisi.

Úkol je splněn, účty se pak smažou, šmejdi opět vyhráli.