Vypitá troska Kalousek. Extremistická Němcová. Dredovaný pošuk Pirát, který tvrdí, že každý starší ani neví, co je tlačítko Enter, natož počítač. Děsivá podívaná na údajné zástupce lidu. Hrůzostrašné. Nemocní lidé šílení nenávistí. Urážky. Sprostota a podrazy.

 

Skutečně tato chátra jsou zástupci lidu? Naši zástupci?

Za bolševika by tato žumpa nemohla být v hospodě čtvrté kategorie ani hodinu. Slušní lidé by ji vykopali. Tady za ten hnus berou peníze. Statisíce. Jakým právem tato béčková kategorie lidského odpadu v čele s Němcovou bere takové peníze? Je to hnus. Dětem nepřístupno.

Děsivé pomyšlení, pokud je trapný Kalousek skutečně v Parlamentu střízlivý a přitom je už na úrovni třetího stupně demence. Prý si nechal dosvědčit, že nic do trubičky nenadýchal a že už je to nyní neměnný stav. Němcová se rozhodla zaútočit na Klementa Gottwalda a vyhrát hrdinnou válku. Z minulého století. Sancho Pancha by jí záviděl. Bohužel jí nikdo neprozradil, že už mnoho let nežije. Asi jako knihovnice nemůže vědět vše... A mohli bychom pokračovat.

 Pouze dva poslanci mluvili věcně a inteligentně. Smutná bilance: Václav Klaus mladší, u kterého se to předpokládalo a Fiala z SPD.

Jinak celá "demokratická" opozice byla soutěž blbých a blbějších. Béčková garnitura neschopných, trapných a nechápajících, proč je vlastně někdo volil. Stanjura se směje vlastní blbosti jak poručík Dub ze Švejka, Němcová mává pěstičkami a bojuje hrdinný boj proti imaginárnímu nepříteli, který už dávno nežije. Poráží Stalina, dojetím pláče, chvíli ječí. Žalostný to pohled. Napadl Sněmovnu alzheimer? Smutná to podívaná. Kalousek je už hluboko za zenitem, blábolí a blábolí a otrlé diváky pozorující tuto trosku ani ve snu nenapadne, že by byl střízlivý. Teda, tvrdí to s vytřeštěným zrakem do televizních kamer. Jurečka obhajuje jakési kulaky. Nikdo neví, kdo je padouch a kdo hrdina, vždyť jsou jedna rodina.

Mezi slepými Babiš a jeho parta jako jednooký mezi slepými králem. Chtělo by se brečet. Nebo zvracet. Nebo vše dohromady.

 

Už odpoledne děsivý dav dvaceti lidí za asistence České televize

A pak přesunuta před sněmovnu stále stejná partička eurosvazáckých červených trenýrek, propagovaná Českou televizí a celoročně terorizující český národ. V přímém přenosu. A dospělí u televizních obrazovek zakrývají dětem oči. Aby tato zvířata neviděly. Vypadají jako lidé, ale ve skutečnosti jacísi humanoidi. Reklamy na člověka. Řvoucí příšery. Caprichos. Hnus. To je výkvět české - euroatlantické civilizace v roce 2018. A blíží se Prague Pride...