Zaregistroval jsem názory, že SPD a Tomio Okamura je uražen, protože se SPD nedostala do vlády a je ješitný, protože, kdyby v té vládě byl, tak by mluvil jinak.


Ano, kdyby bylo SPD ve vládě, tak by vládu podpořilo a vystupovalo by jako koaliční partner.


Ale,
ve vládě je ČSSD reprezentovaný panem Hamáčkem. Tím panem Hamáčkem, který před volbami navštívil muslimskou obec v České republice a požádal je o podporu ve volbách.
Ano, ten pan Hamáček, který je předsedou ČSSD, která jako jeden z hlavních bodů ve svém programu má podporu Bruselu a jeho imigrační politice, ta ČSSD, která podporuje a schvaluje ustanovení muslimů v České republice, ta ČSSD, která tím pádem postupuje jako Německo a Francie, kde muslimsko – islámská ideologie začíná převládat nad demokratickým právem dané země, nad Evropským demokratickým právem, kde zvrhlost této muslimsko – islámské ideologie začíná převyšovat bezpečnost, řád a pořádek dané země a začíná utlačovat původní obyvatele těchto evropských států.
Proto nelze tuto vládu podpořit, kde jako koaliční partner je ČSSD,
proto Tomio Okamura a SPD se zachovali čestně, pravdivě v tom, co celou dobu slíbili svým voličům a občanům České republiky, že budou všemi prostředky hájit a bránit suverenitu, svrchovanost a nedotknutelnost České republiky.

Proto věřím, že toto vysvětlení,
je plně dostačující všem, kdož se domnívají, že SPD a Tomio Okamura je ješitně uražené, protože se nedostalo do vlády.

S úctou

Ladislav Račok