Prý expert rychlopůjček, který zvládl Harvard za několik dní jako rychlostudenti plzeňských práv, kterým stačila návštěva k postupu do dalšího ročníku? Takový prototyp Viktora Koženého z pověstných Harvardských fondů kuponové privatizace křížený s excelentními plzeňskými studenty, absolvující právo za několik měsíců.

 

Co je však horšího, než neznámí lidé. Nové tváře neznamená na vysokých funkcích lidi, vytažené z klobouku, kteří se budou testovat funkcí a především sami sebe. Na nejvyšších funkcích musíme vědět, jak se ten který zachová. A zatímco Patrik Nacher už mnohými zátěžemi prošel, Stuchlík pouze říkal to, co chtějí lidé slyšet.

 

Ještě lepší primátor, než jsme doufali  Výsledek obrázku pro lgbt

Krnáčová (ANO) pochodovala v čele Prague Pride. Stuchlík to vzal hákem z komunity AIDS, vlastně LGBT za pomoci rychlopůjček až do čela miliónového města. Je jeho větší kvalifika cí otrlost rychlopůjček, nebo to, že je gay? Která jeho kvalita je kvalitnější?

„Má za sebou Harvard. Přesněji Harvard Business School. Tuhle nejstarší a nejuznávanější obchodní školu na světě absolvoval třeba i bývalý starosta New Yorku Mike Bloomberg nebo prezident George W. Bush. A samozřejmě by se jich našlo víc,“ naspal Babiš na svůj Facebook.

 

Alespoň s takovou zprávou vyšel "Pirát Tomáš Martínek

Tak nám Marek Prchal na facebookovém účtu nazvaném "Andrej Babiš" začal vychvalovat Petra Stuchlíka, bývalého spolumajitele Fair Credit, který poskytuje půjčky s lichvářským úrokem. Hlavní devizou kandidáta prý je, že "má za sebou" Harvard. Co znamená "má za sebou"? Podle dostupných informací si Petr Stuchlík zaplatil program Setkání OPM. Z oficiálních stránek Harvardu, se dozvíme, že se jedná o třítýdenní setkání ve 3 blocích. Forma setkávání a diskuzí značí, že se zde neskládají zkoušky, nepíše žádná závěrečná práce (to je pro kandidáty ANO asi výhodou), ani nezískává žádný titul. Pro podání přihlášky není vyžadováno žádné vzdělání, takže se může přihlásit majitel společnosti i s nedokončenou základní školou. Jedinou podmínkou je prohlášení, že uchazeč ovládá základy anglického jazyka, a následné uhrazení poplatku v přepočtu zhruba milion korun za blok. I když daný program má jistě svá pozitiva, tak srovnání ve fb statusu s absolventy standardního titulovaného studia Harvardu jako Mike Bloomberg nebo George W. Bush, kteří museli projít klasickým přijímacím řízením, mnohaletým studiem včetně zkoušek, psát závěrečné práce a získali i titul MBA je při nejmenším zavádějící…

 
 A SEZNAM.cz to doplnil
 
 Seznam se spojil i s Čechem, jenž studium na Harvardu absolvoval a který se slovy Tomáše Martínka souhlasí. „Manažerské kurzy jsou pořád jen kurzy. Za studium se považovat nedají,“ řekl. „Jejich vlajková loď je program OPM, jenž trvá tři roky a který jsem absolvoval. Každý rok tam člověk stráví tři až čtyři týdny..."
No nekupte to, když máte za rychlopůjčky milióny.
 
 
Ale je gay a to je kvalifikace asi větší, než všechny tituly světa. Otázka zní: rozhodl se Babiš pro tuto prapodivnou výměnu za Patrika Nachera po vlastním úsudku, nebo opět na žádost našich "amerických přátel"?