Vyzýváme nezkompromitované redakce celého politického spektra včetně nezávislých médií, aby si tato obvinění ověřily a případně dodaly další důkazy! Našli jsme MOŽNÁ systém, (níže jsou autentické otázky průzkumu) jak to Česká televize a Moravec dělá a proč je Moravec nenahraditelný! Ví vše a asi by nemlčel.

 

Jak lze "cinknout" nenápadně průzkum pro

vstup do předvolebních debat České televize?

Pokud se podezření potvrdí, že toto spiknutí je prokazatelné, měli by být odejiti a  potrestáni všichni, kdo se na tomto spolčení proti demokracii podíleli!

 

Dostali jsme do redakce mail, který nás přímo vyděsil. Jaký používají algoritmus? Nic převratného, nic složitého, snad se to ani jako algoritmus nazvat nedá: pravděpodobně je to podvod a volební zločin.

 

 

 Nejdříve podezření i odjinud, než předložíme důkazy:

Babiš... Cože? Zveřejněn průzkum voleb, totálně proti číslům ČT. A Česko na nohou

je jeden z úvodníků na internetu. Ale my nežasneme, my už víme, co se stalo a měla by to i zpětně prozkoumat parlamentní volební komise!

 

 (Byť se jedná o jinou agenturu - Kantar TNS a Median, které objednala Česká televize, systémy záhadných předvolebních výsledků pro veřejnoprávní média by někdo měl přešetřit.)

 Jedná se o systém otázek, který agentura nastaví. A zákon systém pro veřejnoprávní média, jak nikoho nezvýhodnit  nestanoví. Což Česká televize s Moravcem v čele pravděpodobně náležitě využívá.

Při posledních volbách měli Realisté a Svobodní našlápnuto do Parlamentu, zatímco Zelení byli neviditelní. Nakonec pan Robejšek žasl, jak byl z prostoru vytlačen, Svobodní v čele s Petrem Machem žasli, jak byli z veřejného prostoru vytlačení a na obrazovce České televize a spřátelených serverů byli stále vidět nevolitelní Zelení - nejfanatičtější zastánci dotací a Evropské unie a Piráti, kterým se předtím každý smál.

 

A proč najednou Bartoš má volný přístup do pořadů České televize?  Bartoš začal vítat migranty, milovat Evropskou unii a brojit proti zdanění církevních restitucí veřejně společně s poslancem Pirátů Peksou. Rázem je výzkum udělán tak, že Piráty, a dnes dokonce neznámou "Praha sobě" výzkumem do volebních debat nejen prosadí, ale v průzkumu České televize Piráti obsadí první místo!

 

 

Předmět: Pozvánka do honorovaného výzkumu

Dobrý den,

obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku, který se týká komunálních voleb, které proběhnou na podzim tohoto roku. Vaše názory jsou pro nás velmi cenné a nenahraditelné, protože jen tímto způsobem lze zjistit názor veřejnosti na současné dění u nás.

 

 

 Zadáte li stranu "SVOBODNÍ", stejně vám vyleze později odkaz na...

Piráty!

Navíc, vepíšete li Svobodní, nelze odeslat, protože jste nezaškrtli žádnou stranu. A když zaškrtnete "ODS", Svobodné nebo Realisty a další už znovu vepsat nejde! Takto to prováděli i s SPD, ale Okamura svým tlakem mimo Českou televizi se nakonec s SPD  do Parlamentu prosadil!

 

PROČ JE NA PIRÁTY SPECIÁLNÍ OTÁZKA?

A RÁZEM I V PRŮZKUMU ČESKÉ TELEVIZE

Kantar TNS a Median

VEDOU?

 

Samozřejmě autor XX žádal vysvětlení

Dne 11.9.2018 v 21:23 XX napsal(a):

Dobrý den paní Hamanová,

byla mi zaslána tato pozvánka. Dotazník jsem tedy vyplnil, ale měl bych na Vás jednu otázku. Proč stranu Zelených uvádíte ve výčtu stran, zatímco Svobodné nikoliv, ačkoliv v posledních volbách do PS PČR měli Svobodní více hlasů než Zelení?

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem

XX


---------- Původní e-mail ----------
Od: Viktorie Kováčová

Dobrý den, pane XX

moc děkuji, že jste se výzkumu zúčastnil. Pokud jde o Vaši otázku na Svobodné a Zelené, tak je to dáno tím, že vždy musíme udělat nějaký kompromis, protože v seznamu nemohou být všechny strany z důvodu jejich vysokého počtu. A vždy máme pro respondenty kategorii Jiná strana, do které mohou dopsat svého favorita.

Přeji hezký den

Jana Hamanová

Jana Hamanováředitelka výzkumu SC&C spol. s r.o.Americká 21120 00  Praha 2tel: 732 150 284

 

 

Problém je, že (jak si celý národ mohl ověřit) tam byla vždy pro Českou televizi NÁHODNĚ strana Zelených, ale NÁHODNĚ tam nebyli Svobodní, Robejšek a Realisté atd., navíc je tam dnes dokonce neznámá "Praha sobě"...

 

I v průzkumu Kantar TNS a Median nyní pro ČT jsou najednou pro Pražáky s velkým potenciálem strany: Spojené síly pro Prahu a Praha sobě, ale pokud se zeptáte tisíce lidí v Praze o koho se jedná, 999 lidí odpoví, že vůbec netuší. Ale mají vysoký potenciál. Reklamní...

 

 Shrnuté podezření

Čt zadá průzkum do debat

zaškrtávání vede ke Správné straně

nelze uhnout, Správná strana vždy vyleze

Správná strana má nejvíc a může jít k Moravcovi do Čt

Lidé vidí velký zájem o Správnou stranu a tak ji také do urny vhodí

Správná strana je zvolena, nesprávná odstavena

skvělý algoritmus veřejnoprávní

 

Výše děsivé zjištění průzkumů zasíláme Svobodným a Petru Machovi, SPD a Tomio Okamurovi, Realistům a Petrovi Robejškovi. A samozřejmě široké veřejnosti. A s otázkou velice jednoduchou: proč při algoritmu náhodného výběru do veřejnoprávních debat jsou vybráni vždy NÁHODNĚ Zelení a Piráti, kteří jsou osloveni přímo v průzkumech, ale Svobodní, Realisté a další strany ne? Přitom do Parlamentu byly průzkumy pro "Zelení" hluboko za Svobodnými a Realisty a dnes je tam jakási strana nestrana "Praha sobě", ale Svobodní opět ne?

 

 TO JSOU TY EVROPSKÉ HODNOTY - PRAPODIVNÁ MANIPULACE? PROSÍME, OVĚŘTE TO!

V ZÁJMU VŠECH SLUŠNÝCH OBČANŮ NAŠÍ ZEMĚ!

 

 

A odkaz na Piráty a další důkaz

 

Bartoš Pirát jásá: uprchlíci jsou už zde jako doma. Z radosti pobodaných sedm lidí. Stav čtyř z nich je kritický.