Také máte dilema vy, co jste skuteční Pražáci, koho v Praze volit? Pojďme se na to podívat jinak. Není to doporučení, ale nic vám nebrání se na volby podívat jiným pohledem.

 

Zkusme to vylučovací metodou. Ale nejdříve, jaká jsou pravidla?

Problém je, zaškrtnete li stranu, která má na prvním místě někoho, kdo je evidentně pro vaše přesvědčení nevolitelný. Dám příklad. Mnozí budou volit ANO. Bohužel na prvním místě vyměnil prapodivný chlap, co žije s chlapem ve volbách Patrika  Nachera, ze kterého měli hrůzu i Piráti a pustili do oběhu Pirátem Hribem podlou a trestnou pomluvu, že bere peníze v dozorčí radě. (Tato špína Pirátů, kterou opakují všude na náměstích, je razantně diskvalifikuje. NENÍ TO PRAVDA!)

Nejkvalitnější kandidát na primátora Petr Nacher z kole ven díky machinacím?

Proč Patrika Nachera vyměnili? Snad jedině proto, aby strana ANO získala hlasy této Prague Pride komunity. I Krnáčová chodila v čele Prague Pride.

bizár a bude hůř
rodina Pirátova
Neskutečný bizár - podporuje i doktor Svoboda z ODS (převzato)

 

A co tedy další kandidát - ODS?

I její lídr Svoboda žije stejně jako Piráti multikultruralismem a zaštiťuje Prague Pride, kdy se Praha stala rájem homosexuálů a dostala se do lékařského stádia epidemie AIDS. Neuvěřitelné, že jsou ochotni obětovat občany hlavního města, jejich děti a rodiny na zvrácené pochody společně s pedofilní kulturou, přestože Svoboda z ODS je dokonce lékař - porodník. Až tam žene tyto lidi láska k penězům a moci.

 

Záhada je, že největší zločinec - podle extremistické a manipulující České televize a extremistických webů jako jsou FORUM 24 Radek Koten z SPD dostal bezpečnostní prověrku, zatímco ti "poctiví" ze STAN, TOP 09, KDU-ČSL se třesou, aby o ni nemuseli žádat. Paradox, nebo média, která se kasají svojí důvěryhodností v čele s Českou televizí jsou prolhaná a křivá formou zloděj křičí - chyťte zloděje?

 

Dle veřejnoprávních médií zločinec dostal prověrku na "TAJNÉ"...

 ČSSD a Poche s jeho partou magistrátně bruselskou se mezi poctivými Pražany odepsali sami. A Ministerstvo zahraničí je toho vizitkou.

Tragikomedií nakonec je, že nejčistší a nejdůvěryhodnější stranou, přitom  nejvíce špiněnou se stává SPD Tomio Okamury v čele s Radkem Kotenem (ten sice v Praze nekandiduje, ale je to dáno jako ukázka masakru morálního bahna), jejíž nejvíce špiněný člen podlými a zákeřnými osočeními se důkazně stává největší zárukou bezpečí a morálky s dokonce kulatým razítkem Ministerstva vnitra.

 

PARADOX, NEBO ZLOČIN pseudoEVROPSKÝCH HODNOT?

A tak lidé kolem nás vesměs mají názor k volbám, o který se s vámi podělíme a díky výše faktům a níže odkazům má silnou relevanci.

Na pražský magistrát

Zaškrtnout celou SPD jako nejdůvěryhodnější uskupení. Ale!

Díky volebnímu systému zakřížkujeme nejkvalitnějšího kandidáta Patrika Nachera, který tím dostane přednost na kandidátce ANO místo vůdce s předpokladem Prague Pride Stuchlíka a tím zároveň odejde poslední z kandidátky SPD. Pokud si najdete i jiného kvalitního kandidáta a zakřížkujete, ten zase dostane ve své straně přednost a ztratí další poslední z SPD. Zároveň se však domníváme, že křížkovat všechny kandidáty napříč celé plachty kandidátů asi neprospěje nikomu, protože velká část voličů vždy zaškrtne pouze celou stranu. Ti nejagresívnější fanatici určitě.

 

Bohužel do městkých částí se vybírá ještě hůře, snad jedině na Praze 5 lze kandidáty Svobodných brát za "nejpoctivější v čele s Petrem Machem, který nikdy neztratil svou tvář a dokonce opustil předčasně dobře placenou funkci v Evropském parlamentu, zatímco TOP 09 a další v městské části Praha 5 dělaly politické masakry a legraci si z lidí.

 

A co naše děti?

 

Jak dlouho nás ještě budou urážet?

Samozřejmě jsou volby o penězích, ale i morálce. Vážně vy, slušní a poctiví tátové a vy, maminky ze slušných rodin toužíte v Praze po Prague Pride a a další epidemii AIDS, aby si vaše děti nebyli jisti, kdo je kdo a od koho tuto smrtelnou chorobu dostanou?

 

 PRAŽANÉ Z PRAHY,

VÁŽNĚ ta zvěrstva CHCEME?