Kam až klesne toto monstrum, které k naší hrůze má prý české kořeny? Jak se může vůbec tento zvrácený masový vrah otírat o občany České republiky, Polska, Maďarska a Slovenska? Proč jí neodebereme české občanství jako persona non grata?

 

 

„Fašistickým vůdcům se Trump podobá v tom, že neuznává vládu práva. Má sklon si myslet, že stojí nad zákonem. Fašistům se podobá také svým přesvědčením, že novináři a svobodná média jsou „nepřátelé lidu“. Tím, že nerespektuje nezávislou soudní moc. A také do značné míry tím, jak vždy hledá obětního beránka,“ prohlásilaAlbrightová o Trumpovi v rozhovoru pro portál iRozhlas

 

Šokuje mě – a to je skutečně jediné slovo, které se tady hodí – chování vlád zemí střední a východní Evropy. Tedy zemí, které se v minulosti samy několikrát musely spolehnout na velkorysost ostatních států při přijímání běženců. A teď samy naprosto svévolně odmítají jiné běžence přijmout,“ sdělila.

Albrightová se zmínila o průzkumu veřejného mínění z roku 1991, který dokládal, že východoevropané chtějí „zpátky do Evropy“. Dnes by ji prý zajímalo, co se změnilo a co vlastně lidem z postkomunistických zemí na Evropě tolik vadí. Ani na Rusku nenechala nit suchou. „Rusové se systematicky pokoušejí podkopat a oslabit demokracii v Evropě i ve Spojených státech a tím nás odříznout od našich spojenců,“ řekla s tím, že jedním z nástrojů Kremlu jsou dezinformace šířené například televizí Russia Today. 
Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/albrightova-trump-se-podoba-fasistum-odmitani-uprchliku-v4-je-sokujici-13p-/zahranicni.aspx?c=A181005_150252_zahranicni_luka#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

A ač se to lidé kolem přátel Václava Havla a Žantovského snaží v češtině a slovenštině z You Tube vymazat, v originále v USA to nedokáží. 

 

Smrt 500 000 dětí nelituji, stálo to za to!

A zde další kopie (zatím nesmazaná) jako důkaz masakrů a ani s odstupem času se spoluvražedkyně přezdívaná řeznice nekaje!

 

Znovu a znovu se musíme ptát, kam až toto mostrum dokáže zajít? Jsou to důkazy odporné drzosti, které se nyní hrnou formou urážek a dehonestací na náš lid, na český národ, na Donalda Trumpa, prostě na všechny poctivé lidi, kdy oddělá kohokoliv, pokud se mu někdo postaví docesty. A přátelství s masovými vrahy a Clintonovou už ani netřeba připomínat.

 

Pane prezidente, pane premiére, pane ministře zahraničí: žádám, aby tato osoba stejně i její přítel Soros byla vyhlášena jako osoba nepřátelská českému lidu a českému státu a prohlášena v České republice jako persona non grata a nadále sem už nikdy nebyla vpuštěna!

 

 P.S. Pouze technická: vždy se objeví desítky kopií Albrightové s českým textem a vždy jsou po několika týdnech či měsících zlikvidovány. Pravda a láska vítězí. Pro 50 sirotků, o které se sama Sýrie postará a zákon zakazuje, jsme zrůdy a zločinci, zatímco balkánská řeznice, jak je známá po celém světě pod touto přezdívkou, dodnes nelituje 500 000 zmasakrovaných dětí, přestože se ukázalo, že vše byla lež, důvod vymyšlený a masakry lidí byly pouze pro nenávist kbohatství Iráku, ropu a plyn. Jak dlouho ještě bude vítězit tato záhadná "Pravda a láska" nad naší údajnou lží a nenávistí?