Upozorňuji, že tentokrát je na každém, ať si níže napsané vyhodnotí sám. Jsou zde pouze vysloveny obrovské, neuvěřitelné souvislosti, které občany v České republice přivádí k silným, velice silným pochybnostem.

 

 Další sarajevský atentát, když premiér opustil vlast?

Sarajevo: deset let od nezdařeného atentátu na Václava Klause - iDNES.cz

 

Kalousek, Slonková, Kubík, Neovlivní.cz, skupina AUVA, červené trenýrky, Polák Tomasz Peczynski, vajíčka, Česká televize

možná se každému rozsvítí

Sabina Slonková je v čele sekty, "Neovlivní.cz", kteří neochvějně kádrují a lustrují  weby či občany, pokud nedrží linii bruselské internacionály.

Rusko: Databáze A-Z – - Neovlivní

Sabina Slonková

to je ta, co pronásledovala s Kubíkem Karla Srbu, nařkla ho z obrovského rozkrádání, za což ho soud nakonec sice sprostil viny po deseti létech, ale ten to s nervama nevydržel a byl nakonec odsouzen na 12 let za to, že chtěl za tu špínu Slonkovou zlikvidovat a ona se mu dodnes směje do očí: odseděl si osm let.

Soud zprostil Srbu obžaloby v kauze milionových podvodů při opravě ...

 

Sabina Slonková

to je ta, co zveřejnila intimní rozhovoty mezi Nečasem a tehdejší Nagyovou (dnes Nečasovou), aby rozpoutala aféru na svržení Nečasovy vlády. Opět s tím Kubíkem, který v roce 2014 veřejně prohlašoval, že by všechny intimnosti politiků měli novináři sledovat, protože mají právo vědět, jak jsou (asi v posteli) aktivní a vehementně zvrhle šmírovat intimní rozhovory v posteli u premiéra Nečase podporoval.

MF Dnes hrozí za zveřejnění odposlechů kauzy Nagyová pokuta ...

Na podkladě Slonkové pak pršely urážky:

GALERIE:Domina Nagyová: Tohle Nečase nepotěší!| FOTO 1 | Blesk.cz

 

Sabina Slonková

to je ta, co začala po vyhození z Mafry za prasárnu šíleně nenávidět Babiše a bylo cítit, že chystá pomstu. A čas nadešel: lze říci, že Babišův syn působí v reportáži opravdu pohnutě a vypadá to, že na tom není dobře. Jeho výpověď, natočená na skrytou kameru v brýlích, se zadrhává, vyslovuje s obtížemi a pomalu. Určitě v tom hraje roli nečekaná návštěva.  Slonková a Kubík zazvoní přímo u dveří bytu a Andreje Babiše mladšího neustále přerušují, takže sám nedokáže říct skoro ani větu.

 

 Za prvé: fascinující je, jak mladý Babiš papouškuje doslovně vše, co mu Slonková a Kubík napoví. Dále mu v nejen v USA neobnovili leteckou licenci pro divné chování a nedodání lékařské zprávy.

 Za druhé skoro vzápětí Česká televize vysílá aféru "Babiš" s koncovkou, že to ještě budou ověřovat...

 

Dále si všimněte si, že AB junior byl údajně zneužit psychiatričkou od Babiše. Ale! Nyní je ve svobodné zemi Švýcarsko, je také v péči psychiatrů a bere tam léky. Není divné, že i Švýcarsko by se podílelo na zločinu Babiše zvrácenou lékařskou diagnózou a likvidací AB juniora?

 Všimněte si, že na psychicky narušeného muže (nezpochybnili ani ve Švýcarsku) si Slonková vzala Google brýle a vyslýchala  bez policie a lékařského dohledu (vážně platí GDPR jenom pro obyčejné lidi, zatímco Neovlivní.cz jsou mimo tuto gesci?)

 

Dále Slonková věděla, že je těžce psychicky nemocný, přesto využila jeho souhlasu (údajného), aby nasazené odposlechy a brýle byly legální. Přitom v televizi i zločinci mají vymazané hlavy, či oči.

Slonková a Kubík stojí mimo zákon a je jim tolerováno vše? Nebo je nad nimi ochranná ruka?

 

 Takže shrňme dvojici Slonková - Kubík

První obrovská kauza Srba - blamáž - zproštění obvinění, ale Srba nevydržel, chtěl za to Slonkovou oddělat. Pak zavřen.

Druhá obrovská kauza Nečas - blamáž, zbyly kabelky, padla vláda a Slonková se s Kubíkem směje.

Třetí obrovská kauza - ???? - padne vláda a Slonková se bude třískat s Kubíkem smíchy?

 

Přece není možné, aby tuto dvojici za porušení všeho, co se porušit dalo, nikdo nestíhal. Nebo nad nimi drží americká ambasáda ochranný dohled a svoboda je na tom hůř, než byla pod nadvládou SSSR?  Ale je i jiná možnost viz dole.

 

Ne, skutečně nikdo z nás neví, jaká je pravda v případu Babiš a Čapí hnízdo. Ale vážně jsou důkazy této záhadné dvojce z Neovlivní.cz tak věrohodné a Babiš je šílený zločinec, nebo jsou to zpravodajské hry režírované zvenčí?

 

Mimochodem, připomeňme si chátru ze stejného podhoubí, co Václava Klause juniora hyenisticky urážela za obličej...

 

 A jenom na doplnění perlička

NEOVLIVNÍ.CZ

je skupina http://deadlinemedia.cz

A ta je nenápadně řízena. Hádejte...

Nadace Open Society Fund Praha

 

 Důkaz

Ještě jednou zdůrazňuji: jak to skutečně je osobně nemohu vědět. Ale výše popsané souvislosti mi jenom ukazují zrůdnost pseudonovinářské práce, řízené dle peněz a politické příslušnosti. Je to odporné, ať kauza dopadne jakkoliv. Těmito lidskými hyenami vyloženě pohrdám a je to pokleslé dno lidské společnosti. A kdo má zájem, vše výše popsané si může dohledat na mnoha místech. Nejsou to domněnky, ale fakta.

Petr Pokorný