Po zveřejnění prapodivného rozhovoru s mladým, evidentně nemocným A.Babišem, teď tenhle evidentní nesmysl požaduje většina opozičních politiků...
 

Andrej Babiš nikdy nebyl, není, ani nebude můj člověk. Podnikatel jeho typu nemůže být úplně čistý, jeho překvapivě úspěšný vstup do politiky představuje nesporný exces, ale velmi se obávám, že i tak je pro tuhle zemi momentálně hned o několik tříd prospěšnější alternativou, nežli jsou jeho současní oponenti - tihle amciózní, věčně ukřičení političtí trpaslíci.

Nové, sporné informace týkající se deset let staré, samo o sobě nikterak významné kauzy – t.z. Čapího hnízda nutně musejí vyvolávat rozruch, ale stejně si říkám, kež by Andrej Babiš neměl na svědomí nic horšího, nežli je tahle politicky zneužívaná, nafukovaná prkotina!

Na druhé straně, bylo by zase nelogické, pokud by se na ni tahle jinak impotentní politická opozice nesnažila přiživit. V podstatě mi na tom vadí jen ta příšerná hysterie a nezbytné špinavosti.

Bude teď zajímavé sledovat, zda se těm ukřičeným trpaslíkům podaří na svou stranu získat také živořící, dezorientovanou ČSSD a nastartovat tak další politickou krizi - rozval, od kterého lze se stoprocentní jistotou čekat jen jediné – že České republice k ničemu dobrému neposlouží!

Až nyní se ukazuje jak moc bylo důležité nezvolení Jiřího Drahoše, že se prezidentem stal zkušený Miloš Zeman, který se rozhodně nenechá dostrkat k nějakým nesmyslným, zbrkým rozhodnutím.

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz