Jenom chvíli trvalo, než se zjistilo, kdo je skutečná chátra z Národní a odkud se rekrutuje. Jsou to lidé kolem Hilšera, Drahoše a školáků, co nezvládli ani maturitu. A tento rok už je debilních 17,3%. Ale umí demonstrovat pod Člověkem v tísni. Jsou to tleskači s píšťalkami, kteří se nezastaví před ničím. To jste si vážně zvolili do Senátu? Vážně je tato chátra lepší, než prezident Zeman?

 

Nikdo neslyšel, že by Drahoš své extremistické klace oznámil, ať se chová slušně!

(Pokud ano, omluvíme se!)

senátor Hilšer

 

přítel Hilšera van Gemund
Kam zmizela Savčenková, když je na Ukrajině? Hilšer a van Gemund mlčí

 

Hilšera, který tvrdil, že je skoroprezident asi všichni znáte. Řvoucí stádo tleskačů kolem Drahoše a pískající na všechny ostatní není také třeba příliš komplikovaně hledat. Z videí je to jasné a potvrdili to novináři. Ale kdo je ten dobytek, vyhazující květiny lze nalézt v Senátu. Jsou to jejich přátelé a foto je jednoznačné. Špína, co zahodila věnec řádně a demokraticky zvoleného  prezidenta Zemana je Otakar van Gemund, Holanďan, který žije v Česku a jehož věrný přítel je senátor Hilšer, extremistický propagátor JEJICH SVOBODY A JEJICH DEMOKRACIE, která se řídí helsem: prohraju li v demokratickým volbách, rozbiji všem huby a rozmlátím cokoliv, než se násilím dostanu do čela.

 

A to je ta JEJICH  demokracie a svoboda!

Ve skutečnosti je to hnůj a lidský odpad!

 

Nemusíme mít rádi prezidenta Zemana, prezidenta Klause či další, ale pokud jsou řádně zvoleni většinou občanů a byli li puštěni k volbám za vhodné kandidáty, jsou to řádní ústavní činitelé až do doby, kdy budou volby nové. Pokud nejsou odvoláni předčasně přirozenou cestou dle zákona!

 

To je zákon skutečné svobody a demokracie. Teda, jak pro koho...

Zde vyhazuje kytky prezidenta - pan demokrat od Hilšera van Gemunt

A jiný názor neznamená, že odpůrcům zakroutíme krkem, jako to říkal Klement Gottwald a tato NÁSILNÁ pouliční chátra, která se řídí stejným heslem, přestože se naoko od Klementa Gottwalda a Stalina distancuje!

 

A Česká televize celý den inzerovala, že "lidé vyhodili květiny" . Není to pravda, byla to chátra kolem Hilšera, Drahoše a Evropských hodnot Člověka v tísni, nahnáni ze škol. A výše jsou předloženy důkazy!