Úvaha: ne, nadpis není nabádání k trestnému činu. Je to pouze zrcadlově položená ukázka myšlení pseudodemokratických politických vůdců, kam až lze tolerovat podporu v činech, které jsou zvrácené a lidsky za hranou lidského bytí.

 

„Nemysleli jsme si, jak aktuální ten odkaz boje za svobodu a demokracii po 29 letech bude. Sedmnáctý listopad je pro nás den, který umožnil společnosti se svobodně vyvíjet a projevit svůj názor, a doufáme, že se to nebude v budoucnu nijak popírat,“ podotkl Rakušan rádoby demokrat a poslanec. Případné postihy lidí, kteří od pamětní desky vzali a zahodili květiny a věnce některých politiků, by byly špatným signálem vývoje ve společnosti. Šlo o projev občanské nespokojenosti. Lidé jeho projevu tleskali.

V témže duchu se vyjadřuje demokratický vůdce ODS Petr Fiala. Prý demokracie nemá hranice a v zájmu demokracie je dovoleno vše. Kalousek to dokonce přirovnal k vraždě studentů od gestapa ztvárněného ve filmu "Vyšší princip"a vyhození květin není vandalismus. Europoslanec Stanislav Polčák (Starostové a nezávislí) na twitteru označil vyhození květin za politický projev nesouhlasu, který podle něj policie nesmí řešit, protože jinak se ČR vrátí před listopad 1989. Pochopení pro rozhořčení lidí přímo na Národní třídě vyjádřil například předseda ODS Petr Fiala, i když to není „jeho šálek čaje“.

 

nová, genderová, feministická doba

Rozkopejte hroby otců, dětí, židů, křesťanů, ukážete tím svoji občanskou nespokojenost a budete se svobodně rozvíjet, schází závěr zvolání taky demokratů. A pokud vás policie bude stíhat, je to návrat k totalitě...

 

pan slušný v tichosti jásá

 

 

A já volám do zbraně: ne, tato lůza nemá ve slušné, demokratické společnosti co dělat. Nikdy se slušní demokraté nesníží k podlým útokům, vyhazování pietních květin, rozkopání hrobů a pokud nám vládne tato chátra, je celá společnost nemocná. Vážně si neuvědomují takzvaní demokratičtí politici, že tím porušují veškeré lidství bez ohledu na náboženství či rasu a tyto činy nemají nic společného s protesty, kdy v řádných diskuzích (svobodných, nikoliv jak je nám dnes dovoleno v mainstreamu pod dohledem pseudodemokratických sil) musí obhájit či zatratit myšlenku budoucna? 

 

neslušné, ale výstižné z facebooku

P.S. Prezident Zeman je řádně a demokraticky zvolený občan, který má dokonce povinnost stejně jako předseda vlády pokládat věnce za celý národ k hrobům, či pietám. A pokud někdo vyhodí či zneuctí tato položení věnců, nebo na pietních místech řádí jako Pussy Riot v kostele, nemá v naší společnosti co dělat. Uráží tím občany celé České republiky!