Pokud policie a soud potvrdí, že syn Babiše má skutečně těžkou nemoc (schizofrenie) kdy vysoce inteligentní myšlení střídají období  bludů a depresí, tudíž lze učinit i vraždy (viz žena na Smíchově či dokonce druhá ve škole), je třeba aktéry exemplárně potrestat, aby už si to nikdo nikdy nedovolil.

 

TVRDĚ A NEKOMPROMISNĚ!

DO POLICEJNÍHO OVĚŘENÍ (relativně) NESTOJÍME NA ŽÁDNÉ STRANĚ, ALE VŠE NÍŽE NASVĚDČUJE:

Pozor - nejzávažnější z režírovaného pseudodokumentu Filipa Remundy

 

Půl roku přichází smsky Kubíkovi a Slonkové, tvrdí autoři

Remunda v dokumentu: to, že Babiš bydlí v Ženevě, bylo známo, tak to rozrastrovat nemělo cenu

Slonková přímo Babišovi j. říká v dokumentu: my jsme vás hledali půl roku

A pak zneužili tajně připravené odpovědi nemocného člověka. (Ale to Slonková a Kubík odmítají, mají prý SMSky...)

Pokud se nemoc policejně potvrdí, musí být všichni tvrdě potrestáni dle švýcarských zákonů: tři roky natvrdo!

 

Takže redakce Seznamu nevěděla, kde jsou, ale půl roku si dopisovali s Kubíkem a Slonkovou?

Ta drzost a hloupost současně je neomluvitelná!

 

Všímejte si, kdy na dezinformační bariéře stojí - všechny jako dezinformátory znáte!

Ondřej Kundra - manipulátor odhalený službou BIS

Pavel Šafr - soudně stíhaný opilec, odsouzený (FORUM 24)

Jaroslav Kmenta - odsouzený za manipulace s knížkou "Kmotr" útokem na Klause

Fero Fenič - za dva miliony prodal podíl státní FEBIO, Havlista, Slovák, strůjce "Stalinova pomníku" Letiště Václav Havel

 Petr Honzejk - Bakalovy Hospodářské noviny

Josef Klíma a Kájínek

A samozřejmě Sabina Slonková, kterou už chtěli zastřelit, Luboš Rosí - manipulátor z České televize a Jiří Kubík, který si spletl dobrodružný seriál "Zvláštní policejní vyšetřování" s investigativní manipulativní žurnalistikou - revolverovou.

 

Urážky, ironie, spojování a manipulace s lidmi, a neprosto jednostranný pohled extremistů v NEWSROOM 24 z České televize, zatímco pohled z druhé strany a oponent do vyvážené veřejnoprávní televize nikdo vložit  nesmí. Sestříhané účelově tak, aby dehonestace Babiše a kritiků Evropské unie byla v souladu s linií sjezdu Evropských hodnot.

K čertu s touto propagandou, je strašné, že za toto platíme povinné výpalné a přitom tímto médiem jsme uráženi a dehonestováni a Rosí se mlátí smíchy: z nám, občanům České republiky neznámých důvodů je RRTV neprůstřelná a každou stížnost odpálkuje už od roku 2000, co Čt obsadil spacák Ruml a stížnosti jsou k ničemu.

Co je na tom hrůzné: Babiš se svými miliardami se dostal do spárů tohoto řetězce manipulátorů a velice těžko se brání, ač je dokonce premiérem. Ta hrůza spočívá v tom, že dostane li se do jejich spárů obyčejný člověk, je semlet rychleji, než v době komunistické. Komunisté šli za svojí vizí tvrdě a nesmlouvavě. Ale šli proti protivníkům čelem a věděli jsme co chtějí, kdo je kdo a i ta STB (mimo excesů několika vyšetřovatelů v kachlíkárně) byla čitelná a věděli jsme, kde je hranice a co kdo udělá.

Tahle zrůdná chátra však nebojuje čistě, nikdo neví, jakou podpásovou ránu dá, kde všude jsou chapadla chobotnice a proti kolika stovkám miliard propagany musíme bojovat.

A na závěr - všimněte si: na novinářskou práci si hyeny Slonková a Kubík vzali místo Alfreda Hitchcocka Filipa Remundu, aby ta manipulace na diváky byla profesionální.  

A RRTV tuto manipulativní dezinformaci Slonková - Kubík - Rosí - Newsroom určitě posvětí.

Přece to propagandu a dezinformaci umě sestříhanou dělají pro dobro Evropské unie a to se smí.

zde je důkaz z České televize

 

MŮŽE BÝT NĚCO ZVRÁCENĚJŠÍHO?

 

Takto se dělá (revolverová) investigantivní novinařina - zvláštní vyšetřování?

V sobotu bude na Klárově demonstrace na podporu Babiše. I my tam půjdeme: nikoliv podpořit Babiše, ale proti těmto lžím, dezinformacím a podvodům, kdy se zneužijí i nemocné děti, na kterých pracují profesionální režiséři a střihači, takže to žádná seriozní investigativní novinařina není!