Vytisknout

Měli bychom si "nalejt čistého vína", proč je takový humbuk kolem prezidenta Zemana, zprávy BIS a jejich činnosti. Problém je, že každý mluvíme a píšeme o něčem jiném.

 

Jsem si jist, že prezident Zeman "čučkařema" nemyslel pracovníky BIS, ale ideovůdce BIS. Jsem si jist, že pseudodemokratické komando v čele s extremistickým senátorem Fischerem a vůdci KDU-ČSL napadením prezidenta Zemana nemyslelo ideovůdce BIS, ale snažilo se to přehodit na agenty, bez kterých se stát neobejde, ale útok na prezidenta se jim hodí.

 

A my, obyčejní lidé, kterých se to týká?

Souhlasíme s prezidentem Zemanem za jasně definovaný podvod: zprávu musel napsat někdo nesvéprávný, nějaký hochštabler béčkového formátu vyhozený z redakce ideologického tisku snad od opilce Šafra FORUM 24. A v tom to vězí.

Nikdo z nás, nikdo z nás nemůže vědět o kvalitě práce agentů BIS. A proto měl plukovník Koudelka zarazit pochybnosti a panflet hodit do koše, a nahradit ho skutečnou zprávou. Nebo dopsat, že naše zem proti Německu a Francii je tak bezvýznamná, že tady je akorát jeden agent USA - velvylanec a pak už nikdo a ostatní si zde chodí po památkách. Což je samozřejmě nesmysl: my sice nejsme pupek světa technologií, ale máme strategickou polohu a relativní svobodu myšlení, které nezničila ani totalita, ani dnes Evropská unie.

A pak důkaz: obrovský tendr na dostavbu jaderných elektráren sem nahnal agenty celého světa. Už od roku 2006 zde rejdí. Ale ve zprávě není ani slovo o korupčním nebezpečí ze všech stran. A sice je to zpráva za rok 2017, ale ani předtím zprávy neobsahovaly podezření, co třeba dělal státní zástupce Ištvan v USA, než shodil vládu premiéra Nečase. (Nebo jsme to nenašli) Samozřejmě to měla BIS prověřovat a buď to neprověřovala a pak je její vedení tragédie, nebo prověřovala, ale srazila podpadky před mocností USA a pak jenom vynikla naše ubohost a malost.

Stejně tak tam není ani zmínka o Sorosově Nadaci Open Society Fund Praha, která propojuje všechny extremistické servery FORUM 24, Manipulátoři.cz a prapodivné neziskovky jako "Člověk v tísni" (další do řetězce manipulací Nadace Open Society Fund Praha si občané mohou dohledat), kamuflované na zahraniční pomoc, ale ve zprávách BIS opět ani slovo. Jenom o jakýchsi proruských, které však na Rusko napojeni nejsou. Blábol?

 

A jako perlička je část o školství: vážně zapojila BIS děti jako pionýry - agenty do zpravodajské mise BIS? Nebo snad na školách fungují asistenti inkluze jako agenti BIS, kteří předávají zprávy BIS z vyučovacích hodin a pak je ve zprávě... Ne, nesmějte se, to tam vážně je.

 autenticky ze zprávy jako z komixu, ale evidentní pitomosti:

2
Sovětský svaz prohrál studenou válku, ale sovětskou propagandu
nikdo neporazil a její kontinuální vliv nenarušil.
Moderní dějiny prezentované ve školách jsou de facto sovětskou verzí moderních dějin a proruským
panslovanstvím je do jisté míry zasažena i výuka českého jazyka, resp. literatury (národní obrození). Trvající vliv sovětské propagandy a fakt, že Rusové ovládají moderní dějiny (Orwell: Kdo ovládá minulost,ovládá budoucnost.
Kdo ovládá současnost, ovládá minulost.), tvoří základ pro současné ruské vlivové operace všeho druhu a tedy i hybridní strategie.
3
„Dveřmi vyhodíte internacionalistu a oknem se vám vrátí bojovník proti migraci, islamizaci, dekadentnímu chaosu a obhájce tradičních křesťanských hodnot.

 

 Ale asi skoro nikdo neví, že agenti BIS dostali i prapodivné úkoly:

BIS podporuje rovné příležitosti

Není bez zajímavosti, že řada významných tajných služeb světa je pravidelně zařazována mezi TOP zaměstnavatele v dané zemi. Mezi takové patří například americké služby CIA, NSI a britská MI5. Moje ambice nejsou o nic menší...

 7.6.2017 plk. Ing. Michal Koudelka

 

Úředníci se začali učit, jak čelit zájmu cizích mocností

Publikováno: 12.7.2017

Také soukromé společnosti musí počítat s nežádoucím zájmem nejen ze strany zahraničních zpravodajských služeb ale také konkurence. Ekonomická a technologická špionáž rozhodně nehrozí jen ze strany zemí, jako jsou Rusko nebo Čína. Špionáže se nezříkají ani vyspělé západní státy.

 

Přesto v onom panfletu jakoby z pera tanečníka pro gaye  od tyče Jakuba Jandy z Evropských hodnot se nic takového a priori neuvádí. Ta zpráva nemá obsahovat, jak se co provádí, kdo konkrétně to dělá a jaký systém používá. Ale zpráva musí být vyvážená, naznačující VŠECHNY ataky na naší vlast Českou republiku a nikoliv ze zprávy udělat politické školení mužstva (PŠM), které jsme měli pravidelně na vojně v době totality! A přesně o tom ta zpráva je. Politická nalejvárna, zatímco občané řeší vše jiné, než školení PŠM. Mimochodem, i ti "blbí občané" dostávají  pearphishingové emaily neboli podvodné emaily, které nemají nic společného s fantasmagorií hybridní války, ale čirou zlodějnou, často posílanou z afrických států a jižní Ameriky. Nebo podvodné telefonáty, za které někteří lidé pak zaplatí obrovské sumy. (známe z SEX po telefonu např.). A to vážně, ale vážně Putin po telefonu nedělá.

 

 

A to je přesně důvod, proč se část lidu se "selským rozumem" přidala k prezidentu Zemanovi, že "čučkaři" z BIS by měli být odejiti. A za to zodpovídá plukovník Koudelka. Ta zpráva je jeho vizitka, vstupní brána k veřejnosti. A pokud to plukovník nezvládne a podřízený místo zprávy napíše ideologický panflet, tak mají oba dostat padáka. Nekompromisně a tvrdě. Nic víc. A Putin s tím nemá nic společného!