Reklama na Moravcovu televizi Čt je ještě blbější, než otázky, které dával Moravec Babišovi. A místo pořadu to bylo pouze jeho osobní ego! Strašné je, že se dají Babišovi vytknout hrůzostrašné tahy, ze kterých by se nevykroutil (připravujeme do příštích dnů) o rozpočtu na konkrétních věcech, zatímco trapný pořadukazoval trapné divadlo.

 

A dovolím si ukázat na jediné věci z katastrofálního pořadu přiblblého Moravce: kalamita na D1? Samozřejmě. Dá se za to kritizovat Ťok? Samozřejmě ne. Má se kritizovat Ťok? Samozřejmě ano!

A zkusím ve zkratce dnes jasně definovat.

Ťok (Babiš) musí zahrnout D1 do výstavby, nikoliv do opravy. Proč? Protože D1 nesplňovala parametry, takže úseky se neopravují, ale totálně zbourají a staví na větší šířku nové! Bohužel tupý Moravec nepochopil rozdíl, takže v zájmu ega trapně pokládá otázku: ptám se po páté, ptám se po šesté, ptám se po sedmé... Je totiž jasné, že řidiči z oprav D1 šílí. Nikdo však nic rozumnějšího nenavrhl. (Samozřejmě mimo úsek, který firma nezvládla a důvody si nedovolím bez jasných parametrů kritizovat). A pravdu měl i Ťok, že stejně jako uzavřená dálnice v Německu, ve Francii či USA, nebo tamtéž letiště, prostě to byla další mimořádka, která může být a nemusí. A znovu opakuji: pro řidiče je D1 děsivá, ale řešila se už od roku 2000. A dnes se bourá, likviduje, rozšiřuje v obrovském měřítku včetně mostů a přemostění.

Navíc dotace na D1 (výjimečně schvaluji, zde to je správné) by nebyly přiklepnuty, kdyby se jenom brousila vozovk a dával se nový povrch. Byly o tom velké tahanice. A tupý Moravec to zase zpochybňuje, takže se toho může chytnout nějaký udavač Pirát a příjdeme o sta miliard!

 

 Přitom Babiš se dá vykoupat na 1000+1 systémovým věcech, které nás mohou ohrozit. (Opakuji, budeme jednotlivé sekce otevírat už v nejbližších dnech u rozpočtu, který byl a je hrůzostrašný).

K čertu s Moravcem jako politickým aktivistou lepšolidí, než skutečným redaktorem, který se cíleně ne-ptá v zájmu všech koncesionářů, kteří MUSÍ platit koncesionářské poplatky. A fraška kolem HUAWEI na závěr kolorit pouze dokreslila.

 

A ředitel NÚKYBu si může strčit varování do konečníku,

když není schopen nic jiného říct než že varuje,

protože USA varují.

Je součástí USA?

A odpověď Babiše je jediná správná: pane Moravče, Česká republika není součástí USA. Tečka, a pitomý Moravec si kecy může naložit do pryč...