Neuvěřitelná drzost! Už po několikáté vystupuje tato osoba jako expert na britskou inteligenci, která nechápe, proč ti staří zaostalí Britové odhlasovali odchod z EU. Nebo přesněji: ona prostě ví, že jsou tupí a nevěděli, o čem hlasují, a proto je takový chaos. Prostě Jiřičná má na to právo: stojí na správné straně!

 

A není to první "rádoby expert" na britskou inteligenci!

A vůbec České televizi nevadí, že její hosté někdy ostře, někdy kulantněji uráží a uráží každého, kdo nechce být v tuhém, nacistickém svazku "Velkoevropské říše", o kterou se usiloval už Adolf Hitler. Že nechceme, aby se stal z nás koncentrační tábor Palestina a my byli stejně nesvéprávní a museli vše dělat dle velkého Vůdce z Bruselu, kterého nesmíme ani kritizovat!

 

Prý "ti starší nemyslící volili Brexit v domnění, že bude mlíko lacinější, že bude maso lacinější a že se někteří báli migrantů, někteří volili, že byli nespokojeni s vládou", tvrdí už po několikáté expert na inteligenci Britů důchodkyně Jiřičná. A prý si ani nepromysleli narozdíl od Jiřičné, že život začne být jiný, až odejdou. Ale Jiřičná vše ví, zná i budoucnost! Alespoň to tvrdí v úžasné České televizi!

 

Mimo České televize a lepšolidí

Pani Jiřičná, co kdybyste zavřela hubu (nekulantně) a nechala na nich, jak si se svobodou naloží a drzost je posuzovat si nechala pro svoji partičku lepšolidí? Jakým právem hodnotíte, co si měli myslet?

Toto je přesně důkaz, jak nám banda lepšolidí vnucuje, co si máme a co si nemáme myslet, sakra! Jak víte, že za rok nebudou nadšení a my budeme tiše, či nahlas závidět?

Zavřete tu drzou, nevymáchanou hubu plnou kulantních urážek! (opět nekulantně)

 

Přitom není pravda, že čísla byla zmanipulována!

Pokud jsou státy jako Polsko čistými příjemci dotací, pokud i Francouzi pro zemědělce těžce odklánějí peníze, někdo musí být čistými dárci. A těžko to bude Ukrajina či Řecko... (Samozřejmě Ukrajina není v EU, ale peníze se tam přesouvají v různých formách pomoci. My musíme souhlasit, aniž se nás někdo ptá)

Přitom není pravda, že direktiva jsou zmanipulována

Všichni víme na 100%, že stále více kompetencí se přesouvá do Bruselu a za jejich nedodržení se nám, stejně jako Britům, z Bruselu vyhrožuje.

 

Tak není spíš tupá Jiřičná a další, co tak nešťastně defilují v České televizi s názorem, jak jsou všichni ti, co chtějí odejít z EU zaostalí, nepřemýšliví, skoro za hranou podprůměru inteligence a ani Jiřičnou nenapadne, že ona sama už je za zenitem a pouze ji využívají k probruselské propagandě?

 

Podle ní panuje v monarchii chaos. „Já jsem padesát let v Anglii a za těch padesát let jsem něco takového nezažila. Ale to není jenom otázka, co já jsem zažila. Jsou Angličani, kteří tam prožili ještě delší dobu, je jim o trošku víc než mně, a ti to taky nezažili,“ dodává. Sama podle svých slov strávila mnoho let učením a má za to, že 90 procent studentů je z brexitu a jeho nadcházejících důsledků nešťastných. Také soudí, že hlasy těch, kteří se v referendu přiklonili k vystoupení z EU, nebyly ve většině případů nijak promyšlené. Ano, ona neuráží přímo jako třeba Hrušínský, ale důsledek je stejný!

 

Jenomže promyšlené byly, ten chaos je dán tím, že se Evropa (ale lepšolidí, nikoliv nás) nechce dohodnout a ta pseudoelita zuří, takže kdo nemá větší znalosti, je trochu z té propagandy a masáže nejistý. Ta svinskost Bruselu nyní leze na povrch jako hnis a musíme to důkladně, velice důkladně pozorovat, protože ten hnus nás brzy čeká také. EU v tomto stavu je ve finále a po odchodu Británie se začne hroutit

A my musíme být už nyní dobře připraveni. Nenávist bruselských rádoby elit je nekonečná!