Když se svět smál, že jsme úžasný stát, protože kriminálník Václav Havel byl po zabouchnutí žalářních vrat vynesen až na Pražský hrad, zdálo se, že je to výjimka. Bohužel se tato zvláštní československá, dnes už jen česká parodie na demokracii stala tradicí.

 

Jourová se zhroutila, zahrála divadlo o tom, jak se chce zabít, protože ztratila příjem 450 eur denně (jak přiznala, když žádala odškodné, protože radila s dotacema) a jak úžasně obživla, když jí Babiš nabídl milión měsíčně ve formě eurokomisařky za ANO. Najednou poletovala  jak čučoriedka,  jak by řekli bratři Slováci, neboli rozverný motýlek a pomyšlení na sebevraždu bylo to tam.

 

Pak přišla doba vyznamenání a řádů za "správnou novinařinu a literaturu" správného myšlení, aneb

Cenu Ferdinanda Peroutky, kterou předává...

Jan Bednář, jinak také předseda Rady České televize

A hádejte komu? Za rok 2018 ji dostává...

Jaroslav Kmenta z časopisu Reportér a Ondřej Kundra z týdeníku Respekt

 Možná pochopíte nadpis, pochopíte společnost i Jourové, když doplníme fakta, která si můžete podrobně dohledat. (Včetně frašky s financemi Jourové)

 

Pozor, nevím, zda budete plakat, nebo se smát. Nebo obojí: než vložím důkazy, tak několik vět. Když Zeman nařkne BIS z komedie o školách a novičoku, je prý vlastizrádce a klub Senátor 21 připravil text žaloby na prezidenta Miloše Zemana za hrubé porušení Ústavy, mimo jiné i za napadení BIS. Hvězdy senátu jako Láska, Hilšer, Fischer či Drahoš mají prim. A právě oni patří ideologicky do party Kundrů a Kmentů. A co ti mají společného s Havlem, Jourovou a BIS?

 

 

Ondřej Kundra

 

 

Jaroslav Kmenta

v roce 7. 11. 2011 Okresní soud v Nymburce uvalil exekuci na majetek  investigativního novináře Jaroslava Kmenty z MF Dnes. A od té doby je Kmenta jak šílený, nakonec byl z Mf DNES vyhozen (prý po dohodě, že zneužil informace ke komerčním účelům) a šel na volnou nohu.

Důvod exekuce? Prohrál soud, kdy za účelem zisku špinil v knize Kmotr kde koho včetně Václava Klause, veřejnost tomu uvěřila a mnohé citovala, až nakonec se musel slavný Kmenta přiznat, že si mnohé vycucal z prstu a měl zaplatit odškodné. Prý od jakéhosi dnešního Šumana, tehdy "Krakatice".

Jen pro úplnost vyjádření Kmenty u soudu o Íčkovi:

J. Kmenta: "Kniha je beletrie, převyprávěný příběh. Záznamy jsem trochu upravoval..."

A tak doplnění, že lidé knihu "Kmotr" brali čirou náhodou jako skutečný děj je

prý dle Kmenty jaksi bezpředmětné.

 

A přesně takto fakta ohýbá i Česká televize, přesně takto ohýbají pravdu "lepšolidé", přesně takto funguje kasta, která nám dnes říká,

co si máme myslet.

Hlavně když to sype!

 

A stejně tak u Ilji Květoně, kvůli kterému byla exekuce vystavena:

 Kmentova tvrzení prý mohou "ve značné míře snížit žalobcovu čest a dobrou pověst, a je plně odůvodněn nejen požadavek na zadostiučinění formou omluvy, ale i formou peněžité náhrady nemajetkové újmy," píše se v rozhodnutí vrchního soudu. "Pokud do 15 dnů od doručení usnesení dobrovolně nezaplatí, hrozí mu pokuta až do 50 tisíc korun a další už neomezené pokuty, zablokování účtu, srážky ze mzdy a prodej movitého i nemovitého majetku," popsal on-line deníku TÝDEN.CZ exekutor.
 
Takže asi už není co dodat, podrobnosti si můžete všude dohledat. Vyznamenávají se a přátelí se mezi sebou ti, co by měli...
 
Psaní mi pošli adresu piš 
za birminghamskou žalářní mříž 
žalářní mříž holka žalářní mříž 
za birminghamskou žalářní mříž 

 
 

 P.S. Mimochodem, Láska, který dostal pokutu za lži a nařčení bez důkazů 200 000 Kč je dnes senátorem.Kruh se opět uzavírá...