Dokonce dostával v nóbl vězení, kam si vždy odskočil na pár dní kamarády z Francie, jako třeba prezidenta Mitterranda. Taková byla tenkrát totalita proti dnešní evropské demokracii! Je vážně referendum vzpoura, když masakr vytvářela španělská policie?

 

Jak to, že rádoby demokraté v čele s partičkou ÚSTR nejsou na barikádách za svobodu a demokracii?

 

V Madridu začal politický proces s katalánskými politiky, kteří předloni vypsali referendum o nezávislosti regionu. Prokuratura žádá pro 12 obžalovaných tresty v rozmezí od 7 do 25 let. Vážně Gulaky ve Španělsku superdemokratickým USA, Bruselu, našemu parlamentu, vládě a prezidentovi nevadí?

Kde jsou Kalouskové, Bursíkové, Hermanové, Uhlové a další?

 

Vážně to byla proti dnešku totalita, jak stále řvou pseudodemokraté?. Vážně to porovnává ve školách "Člověk v tísni"?

Podívejte se pořádně!

8. prosince 1988

K jednacímu stolu v jídelně malostranského Buquoyského paláce tak nakonec usedlo „jen“ osm představitelů tuzemského disentu: Rudolf Battěk, Jiří Dienstbier, Miloš Hájek, Václav Havel, Ladislav Lis, Václav Malý, zmíněný Karel Srp a Petr Uhl. Francouzskou stranu zastupoval nejen prezident Mitterrand a velvyslanec Humann, ale i ministr zahraničí Roland Dumas a dalších pět diplomatů.

 Tak toto bylo za hluboké totality a vlády jedné strany!

Snídaně s Mitterrandem

 

A toto je dnes v hluboké demokracii, vážení studenti,

pozorně se dívejte na demokracii v roce 2019

Na „proces století“ se akreditovalo přes šest set novinářů 

 

Kam zmizel demokratický řev proti politickým procesům?

Ta sběř, obhajující Evropské hodnoty a USA se stále ohání různými výkřiky, zatímco my předkládáme důkazy. Není pádnějšího důkazu, než politický proces s legálně zvolenými politiky a demokratickým referendem za svobodu? To jsou ty západní hodnoty, která nám stále předhazuje Brusel a Bílý dům? Zatímco loupení, sankce a vydírání Venezuely, Sýrie, Iráku a dalších států včetně statisíců mrtvých kvůli ropě, plynu a zlatu je údajně správná demokracie, setkání Havla s Mitterrandem byla děsivá totalita?

Dovolil by si to dnes někdo ve Španělsku?

Nenastal čas rozpustit partu vyžírků, kteří se sami nazvali ÚSTR - Ústav pro studium totalitních režimů , co zkoumá tak, aby ukázal, že něco zkoumá a hlavně aby dostával dotace až do soudného dne? A skutečnou totalitu a politický proces ani neodsoudí. Přišli by o rychlé peníze...

Je čas ukázat mladým, co bylo, je a bude a kdo skutečně lže a kdo píše pravdu.

Vlastně nikoliv pravdu, ale fakta!