Vytisknout

Neuvěřitené, jaký hnůj obsadil vedení Prahy. Bursíkové, Piráti, extremismus... Jakým právem mluví za Prahu jakýsi vesničan od Gottwaldova dnes Zlína, byť se díky svazákům ze škol dostal do vedení Prahy?

 

A po Krndě Pirát houba Hřib!

Miluji homosexuály: @JsmeFer. Manželství má být dostupné bez rozdílů pro všechny páry, které si chtějí vyjádřit vzájemnou úctu, lásku a podporu,“. A co svazek se psem, ptali se další na Twitteru...

 

Vlajka pro Tibet je prasárna,

když ve Španělsku je diktatura

a dnes už za referendum dostávají doživotí!

 

Vážně už musí být každý politik šmejd?

Styďte se, děti od Člověka v tísni! Neznáte fakta?

I v roce 1968 Čína společně s Rumunskem stály při nás, když nás obsadila vojska Varšavské smlouvy, zatímco slavná Amerika od USA po Kanadu držela hubu, protože se na USA a Pentagon vylil koncentrák Vietnam s masakry v My Lai, upalování dětí a zabíjení žen, kdy je znásilňovala slavná americká armáda dokonce s bajonety!

 

PRAHA ŽÁDNOU TIBETSKOU VLAJKU NEVYVĚŠUJE,

ale Pirát Hřib z Moravy!

 

 Pirát Hřib lže a podvádí: Zvětšuje se mu snad konto v dolarech?

 

Americký prezident v roce 1968 věděl o tři dny dříve přímo z Moskvy k čemu dojde. A Čína proti intervenci ústy   Mao Ce-tunga protestovala. Dokonce lidé (naivně) chodili žádat Čínu na čínskou ambasádu, aby nám pomohla! Samozřejmě v době totality jsme nevěděli, že je to nemožné. Prostě se věřilo, že když se Nicolae Ceaușescu vzepřel SSSR, začal spolupráci s americkým prezidentem Nixonem a západním Německem stejně tak Titem z Jugoslávie, nechal vystoupit Rumunsko z Varšavské smlouvy a přátelsky jednal s Čínou, že by nám z těchto míst mohla přijít pomoc.

 

 V rozhovorech, které Henry Kissinger v Číně vedl i s Maem a Čou En-lajem se opakovaně o sovětské intervenci mluvilo a právě to stále v mysli čechoslováků dávalo naději, že odtud příjde pomoc. Nebyl internet, aby se okamžitě zjistilo, že je to Fata morgana. 

Na druhou stranu Čína proti SSSR přitvrdila, až to na Ussuri bouchlo:

Fotografie Došlo ke srážkám mezi sovětskými a čínskými jednotkami na…
A Čína skutečně vysílala signály, že jí rozpínavost SSSR není příjemná. Tato naděje však průběžně utichala s postupující "normalizací"  a cenzurou ve všech médiích, které byly opět v rukách KSČ.

 

A zatímco se z pražského magistrátu line moravská propaganda, my, slušní lidé z Prahy protestujeme nejen proti kultu osobnosti Václava Havla, ale dnes proti utajování gulagů ve Španělsku, politických procesům jak za gestapa s odnětím svobody 25 let a za co?

Že pokojně a demokraticky vyhlásili referendum za svobodu Katalánska! Farizejství a hnus Piráta Hřiba od Gottwaldova! Jak přízračné rodiště!

 

A zde další důkaz!

 Polovinu z obžalovaných viní prokuratura ze vzpoury a žádá pro ně tresty od 25 do 16 let, protože si dovolili, považte požádat občany, zda chtějí být pod Madridem, či pod Barcelonou! A zatímco v Kanadě nebo Švýcarsku prostě referendum probíhá normálně, ve Španělsku nacisti z Madridu navracejí dobu generála Francisca Franca, primátor pražský od moravského Gottwaldova vyvěšuje tibetskou vlajku a s trusem ve slipech pokorně poslouchá US ambasádu a provokuje Čínu!  Je to morální hnůj!

 

Bývalé vedení Katalánska se má zpovídat ze vzpoury u španělského ...

 https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/katalansko-madrid-barcelona-katalansko-puigdemont-soud-nejvyssi-proces_1812181838_gol

 Houbo Hřibe od moravského Gottwaldova: chce se mi z tebe blejt...

 P.S. Mimochodem, kult osobnosti letiště Václava Havla vyhlásil homosexuál Fero Fenič ze Slovenska! Jak příznačné ve všem!