Vytisknout

Bezohlednost, špína, vylučování, kádrování a drancování. Peníze přes mrtvoly. Nikoliv imaginární. Skutečné! Připomeňme si, protože Klaus mladší je "odejit", Nejvyšší státní zástupce Zeman terorizuje lidi za výkřiky na facebooku a tady? Tady je život. Teda byl...

 

Bulvární zrůdy a mediální stoka přivádí děti, či labilní oběti k sebevraždám. Ale to je pro naše státní zástupce Ištvány, Zemany, či Laty bezpředmětné. Oni mají zadání, aby zlikvidovali ty, kteří nejsou shrbeni a zvěrstva nepodporují. Likvidují ty, co jim "huba" ulétne. Rozzuřené (většinou slušné) lidi, kteří za nepřizpůsobivé platí. Ale trestat nepřizpůsobivé? Nebo dokonce ty, co někoho doženou k sebevraždám? Banalita. Ti nejsou političtí...

 

22. července 2013 

Iveta Bartošová a parazit bulvární, dnes zastupitel ODS Pavel Novotný

"Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama, ale o tom se nebavme. Faktem je, že na ní dlouhá léta parazitujeme, lidsky ji už i lituji. Uvědomuji si, že když ji vyfotí pomočenou, je to nedůstojné, a že skutečně přispíváme k jejímu blížícímu se konci. Poptávka po ní je neskutečná, články o ní si otvírají i lidi, kteří bulvár nečtou. Pak jdou hranice stranou a budeme na ní parazitovat až do konce a ještě půl roku po něm. Je to tvrdé a morálně špatné, ale tak to je," řekl Novotný.

Zdroj: https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/pavel-novotny-bartosova-bila-a-bulvar.A130722_151128_lidicky_zar?

 

A přesně tak to je. Výroky, které by normálně člověk neřekl, při pohledu na zdevastované byty akcelerují, vybydlené domy, vše svádějící na majitele domů, zatimco další parazité na sociálních dávkách mohou vybydlovat domy a opravu? To hradí v miliardách ti, co musí chodit do práce a ještě jim mají zaplatit nové bydlení. Trest pro vandaly se nekoná. Ať to zaplatí babičky a dědečkové, o to dostanou menší důchody. A státní zástupci jako Zeman, Lata či Ištvan dohlédnou, aby se "vybydlovačům" neskřivil ani vlásek na hlavě. Natož trest a postih. A když budete "politicky korektní", tak si vybojujete i funkci a státní zástupci Zeman, Lata a Ištvan jemně zatleskají. Oni mají platy stálé, vysoké, jsou "korektní", tudíž trestají ty, na které mají zadání: zlobící se (jasně že za hranou příčetnosti, kdy ti slušní vidí miliardové škody vybydlených domů a bytů), ale zlobící se spravedlivým hněvem. A to lepšolidé nepřipustí! Z jejich peněz to nejde.

Takže když Ivetu Bartošovou bulvár dohnal ke skutečné sebevraždě, státní zástupci si myjí ruce. Ale běda, když nadávky (a uznejme spravedlivé, byť vyřčeny za hranou) jdou směrem, kde se dá hůl najít. Tak se najde!

 

Chce se mi z vás zvracet, Zemane, Lato a Ištvane!

Prostě, jak sebejistě přiznal parazit, protekční spratek a jak o sobě Novotný rád říká poloviční žid:

Jsem dobře placený za to, abych se s tím vyrovnal."

 

 
 

Dnes je starostou. Zaslouží si to.

 P.S. Včera na kolejích zhasly další životy dvou mladých děvčat. Velice mladých děvčat. Sebevraždy...