Vytisknout

Fraška, nebo provokace? Dvoumetrovému Ferimu dali do zubů trpaslíci? A zrovinka, když je jeho strana v propadáku a tahle partička nemá pár dní před volbama ani preference, ani myšlenku?

 

Vzpomínáte, jak Jau Jau Biomasová teta Emmy Smetanové, která si říká Smetana a sestřička vůdkyně SSM Pajerové zneužila obyčejného policistu, aby se dostala k lizu za Zelené s Bursíkem? (Mimochodem tahle vypečená rodinka zneužila dotace před vstupem do EU a shrábla je pro sebe pod jménem Monika MacDonagh na Evropský manuál)

A když TOP 09 je na tom stejně, najednou Fery jako hrdina čelí útoku a také volá Jau Jau? Kdyby se nechal ostříhat jako slušný občan České republiky a neprovokoval okolí, asi by po něm ani pes neštěkl.

Neboli: je možné, že tohoto bezvýznamného (myšlenkově) prapodivného poslance někdo napadl, ale je v tom více záhad, než logiky.

 

Jedna záhada je zatím dost prapodivná: „Vyfotil jsem je přímo při akci a měl by to být poměrně silný důkazní materiál,“ napsal Feri. Jenomže pořezán je na zádech. Takže stál zády a fotil je, jak ho řežou do zad? Zatím to tvrdí...

 

Divadlo mainstreamu a přiložené foto Feriho dává hodně velký prostor ke spekulacím a lidé to patřičně komentují.