Volební cyklus se tímto uzavírá. Výsledek bude excelentní. I Piráti budou se STAN a TOP 09 souhlasit. A zářná Evropská unie bude mít od České republiky důkaz nezpochybnitelný: 100% voličů pro EU a Evropské hodnoty.

 

A hloupí důchodci dostanou zákaz volit. I ve Velké Británii prý důchodci dětem zničili zvolením Brexitu budoucnost a proto si to děti od mateřských škol musí pohlídat. I v USA prý důchodci zvolili Trumpa.

Starostové a nezávislí (STAN) budou navrhovat volební právo do komunálních voleb i pro šestnáctileté občany ČR. Na tiskové konferenci po zvolení nového vedení hnutí to řekl nový lídr Vít Rakušan. Do budoucna by se toto volební právo podle něj mohlo rozšířit i na další volby.  

 

A Starostové a nezávislí to vědí, mají přesné informace. Odkud? No přece ze školního nezisku, který vydává zdarma tisk na zdarma papíru...

 

Svaz socialistické bruselské mládeže to odhalil.

 

Czexit? Prý u mladých bez šance

Další otázkou, kterou se průzkum zabývá, je jak by lidé volili, kdyby se hlasovalo o vystoupení či setrvání v EU a NATO. Mladí nejen v České republice mají v těchto otázkách celkem jasno. Setrvání v EU by volilo 84 % dotázaných, Pro setrvání jsou mladí lidé i v Polsku, Slovensku a Maďarsku. V poslední jmenované zemi by EU nechtělo opustit dokonce 87 % lidí ve studentském věku.

Mladí lidé v České republike drží první pozici v kladnému vztahu k organizaci NATO. V referendu by pro setrvání hlasovalo hned 91 % respondentů.

 

Alespoň to tvrdí excelentní, naprosto nezávislá "Studenta.cz".

  • Stránky Studenta.cz mají návštěvnost 70 tis.+/týden a jejich čtenost roste.
  • Magazín rozšiřujeme na vysokých školách ve všech velkých českých městech, ať už prostřednictvím osobní distribuce nebo druhotně ve stojanech umístěných na fakultách a kolejích
  • České vysoké učení technické (ČVUT) - začátek ul. Technická v Dejvicích
  • Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT) - začátek ul. Technická v Dejvicích
  • Česká zemědělská univerzita (ČZU) - začátek areálu v Suchdole
  • Vysoká škola ekonomická (VŠE) - před Starou budovou pod schody, postranní cesta do Nové budovy
  • Univerzita Karlova (UK) - Filozofická fakulta (podloubí školy), Pedagogická fakulta (před vjezdovou branou), 1. Lékařská fakulta (Albertov, před vchodem do budovy)
  • Vysoká škola finanční a správní (VŠFS) - Vršovice (ve vestibulu školy), Anděl (ve vestibulu školy)
  • Vysoká škola podnikání a práva (VSPP) - před vchodem do budovy
  • Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů (VSMVV) - před vchodem do budovy
  • Univerzita Jana Amose Komenského Praha (UJAK) - ve vestibulu školy

 

 

Ač malá nadsázka, vše je na reálném podkladě, kdy Česká televize a zpravodajové z Evropské unie či  Británie tyto výroky o důchodcích, co dětem ničí budoucnost vysílaly a vysílají včetně toho, že nezisková organizace Člověk v tísni a Jakub Janda z Evropských hodnot toto s dětmi probírají. A výše ze "studenta.cz" je dalším důkazem...

 

Dodatek jako perlička, kdo roznáší hoaxy:

Česká omladina je ze zemí Visegrádské čtyřky vůbec nejskeptičtější k současné podobě Evropské unie. Mladým Čechům vadí zejména netransparentnost této instituce, oceňují naopak možnost volného pohybu. Ve své studii to uvádí organizace GlobSec. Pár týdnů nato hlásá české studentské proevropské hnutí, že všichni mladí jsou pro EU...