Ne, vážně jsme se nezbláznili: nejšílenější volba od roku 1989 je na světě. Sněmovna zvolila do Rady České tiskové kanceláře bývalou ministryni práce a sociálních věcí za ČSSD Michaelu Marksovou, uvedla ČTK.

 

Dělají si z občanů legraci?

Tajně a v tichosti, aby to národ nevěděl, se tato zvrácená genderová dáma ocitla na na volebním lístku a poslanecká sněmovna jí dala kulaté razítko. Po totálně rozvráceném ministerstvu práce a sociálních věcí Hamáčkovo komando uzavírá další cenzorní skulinku na ČTK.

Takže nám Hamáček vyhrožuje, že nám přes kachlíkárnu zakroutí krkem jako ministr vnitra z dob Čepičky, dnes se provalila další zvrácenost, že cenzůru na ČTK  udávání bude mím na starost Marksová přezdívaná mnohými Englsová.

To vážně nemá chybu! A připravuje se další bolševický cenzor Šlerka, který jde také ve šlápějích Čepičky a umlčování.

Je vidět, jak jim teče do bot a tak se zakopávají na pozicích jak bolševici před pádem v roce 1989!

 

A to si my starší myslíme, že nás nic nepřekvapí.

ČTK byla založena v roce 1918 jako státní tisková agentura. Od roku 1993 je veřejnoprávní institucí majetkově i hospodářsky oddělenou od státu. Agentura nedostává žádné dotace ze státního rozpočtu, nevybírá na rozdíl od Českého rozhlasu a České televize koncesionářské poplatky a veškeré náklady hradí ze své komerční činnosti. A od roku 1948 mimo roku 1968 a let 1990 - 2000 byla držitelkou jediné správné myšlenky, které za zcenzurované články povině platil celý mainstream, za bolševika ÚV KSČ!

A jsme opět tam. Kde? Odpovězte si sami!