Aprílová taškařice o osvobození, které se nikdy nekonalo, protože všichni vědí, že nás osvobodila Rudá armáda a hrdina generál Ludvík Svoboda, začala v Praze. Dokonce ani při údajném osvobození Plzně nepadl ani jeden americký voják.

 

Ale to nevadí, aby ze sebe trapní Američani nedělali šašky a netvářili se nadutě, jako kdyby za nás prolili krev.Včetně nového velvyslance.

 

Po válce je každý hrdinou a dnes likvidují (nebo se snaží) likvidovat dějiny stejně zvrácení lidé, jako zde nastoupili v roce 1948, a kteří zlikvidovali obyčejné komunisty, kteří to mysleli s Československem dobře. Málokdo dnes už ví, že zde byly po roce 1945 statisíce komunistů, poctivých komunistů, kteří osvobozovali naši vlast v čele s největším generálem Ludvíkem Svobodou a kteří nakonec byli zlikvidováni chátrou zpopularizovanou Černými barony od Švandrlíka. Bolševici, co násilně vyhnali komunisty v roce 1948 při prověrkách v čele s Čepičkou s komunistickou myšlenkou neměli nic společného stejně tak, jako dnešní americká šaškárna v Praze se svobodou a demokracií, kdy opět vládne cenzura a pronásledování obyčejných lidí, kterým ujede pusa.

 

Jestli jste si mysleli, že zvratky americké a probruselské propagandy už nemohou padnout níž, hluboce, velice hluboce se mýlíte.

 

Trapné tanečky v Praze na oblbování dětí a přepisování dějin

Propaganda stíhá propagandu, horečnatě se gumují dějiny, přepisují se dějiny, pláčí dějiny a inkvizice jede na 200%. Ta spodina tvrdí, že bude hůř, ale paměť národů dokládá, že takto kopou totalitní režimy, kteří se ukládají k definitivnímu spánku. Všechna impéria a totalitáři si chtějí užít poslední chvilky slávy, než se přes ně převalí fakta, svoboda a osvobození.

I Adolf Hitler si myslel, že ovládne svět. Kde je mu a jeho hitlerjugend i s wehrmachtem konec...